5 beneficii ale unui program after-school de calitate


Un program after-school de calitate poate transforma perioada plictisitoare de dupa ore in timp de invatare productiv. Este un beneficiu extraordinar pentru copii, indiferent de nivelul academic la care se afla. Mai mult, in special pentru copiii care au probleme in a intelege materia predata la clasa, programul de after school este un ajutor extra pentru a-I face sa inteleaga cat mai bine anumite lucruri. Cel putin asta se intampla cu copiii care frecventeaza Teddybar, un afterschool sector 1, Bucuresti. Este o locatie moderna, ce ofera copiilor inclusiv program de gradinita, cresa si scoala particulara, la cele mai inalte standarde. Iata insa 5 beneficii pe care after-school-ul Teddybar i le aduce celui mic:

1. Ii creeaza un sentiment ca apartine unui grup. Aici se va intalni, de regula, cu copii diferiti, ce nu fac parte din clasa lui. Sunt copii din scoli diferite si astfel, cel mic, are sansa de a interactiona mult mai mult. Poate impartasi opinii si lega mult mai multe prietenii. In plus, ii va da sentimentul ca face parte dintr-un grup extraordinar, in care toti copiii vor fi priviti in mod egal, indiferent de ce rezultate au la scoala. La after-school nu exista discriminari sau calificative care sa il faca sa se simta exclus sau subapreciat.

2. I se imbunatatesc abilitatile de a socializa. Teddybar are un program exceptional, ce promoveaza cooperarea, sustinerea si respectul. Acest lucru ii poate ajuta pe copii sa se simta mai siguri in ceea ce priveste implicarea in jocuri sau inceperea unei conversatii. Vor capata mai multa incredere in ei pentru ca aici vor fi implicati in absolut orice.

3. Vor primi sustinere academica. Acesta este unul din cele mai importante beneficii. Pe langa faptul ca isi vor face temele, la acest after-school vor primi si ajutor in efectuarea lor si explicatii acolo unde nu stiu ce sa faca. Asta, deoarece profesorii de la Teddybar sunt foarte bine pregatiti si gata, oricand, sa raspunda la intrebarile copiilor. Programul este strict, asa ca, dupa ce mananca, isi vor face temele si apoi va fi timp pentru activitati mai placute cum ar fi studierea limbii engleze sau germane sau alte lucruri relaxante. Din activitatile extra puteti alege Aikido, Origami, arta, pian, chitara sau sah.

4. Invatatul este mai dstractiv. Profesorii specializati de la Teddybar vor sti cum sa aplice o metoda mult mai amuzanta pentru a-i face pe copii sa inteleaga si sa invete. Desi este o programa serioasa si stricta, nu se compara cu cea de la scoala. Copilul este incurajat sa se exprime si sa gandeasca individua, nu sa invete mecanic.

5. Siguranta si supraveghere. Acest after-school ofera siguranta maxima, deoarece copilul tau nu va fi nesupravegheat nici macar o clipa. Clasele sunt formate dintr-un numar mic de copii si acestia nu vor parasi incinta decat impreuna cu persoana care ii supravegheaza pentru activitati in aer liber, atunci cand este cazul.

Acestea ar fi cateva dintre cele mai importnate beneficii pe care after-school-ul Teddybar le ofera copilului tau. In afara de educatia de calitate si personalul bine antrenat, Teddybar mai pune la dispozitie si sali de curs moderne si materiale didactice la cele mai inalte standarde. Pentru mai multe informatii poti intra pe site, la orice ora.


Previous Becuri LED potrivite pentru casa ta – scurt ghid despre cum sa le alegi, realizat de lucendi.ro
Next Cum i-am rezolvat sefului meu problema locativa