A iubi inseamna a proteja


Ma gandeam de multe ori cate forme ale iubirii exista. Acest sentiment omniprezent are mii de nuante, dar tot ceea ce isi are radacina in dragostea adevarata inseamna dorinta de a-i proteja pe cei care ii iubim.

Stiu soti care au ascuns sotiilor faptul ca au fost disponibilizati tocmai cand aveau de achitat ratele astronomice la casa, sa nu le provoace suferinta si stres. Ele au aflat numai cand acestia au inceput serviciul in alta parte si totul a decurs normal. Cunosc parteneri in cuplu care au descoperit ca au boli foarte grave, dar nu le-au spus sotiilor sa nu le sufere si sa le faca sa se teama. Au fost cazuri in care sotia a aflat ca sotul se afla in pericol de moarte, l-a programat pentru operatie, fara sa ii spuna de la inceput, sa nu ii produca tulburare.

Cand iubesti pe cineva, il protejezi si inainte si dupa oficializarea relatiei. Intotdeauna esti un barbat cu capul pe umeri si in cazul in care nu doresti sa ceri prezervative de la farmacie, comanda de la sex shop mai ales ca produsele alese de tine sunt livrate cat mai discret la adresa indicata dupa finalizarea comenzii.

Scuteste-ti partenera de o sarcina nedorita, mai ales cand are examene de dat si studii de finalizat! Un copil este un dar minunat, dar trebuie sa soseasca la timp, adica in momentul in care ii puteti oferi baza materiala si intreaga iubire de care are nevoie sa creasca.

Portectia garantata se realizeaza cu prezervative de calitate. De ce prezervative de la sex shop si nu din farmacii? Fiindca sunt forme de protectie inteligenta, utilizatorii lor apreciindu-le pentru:

-senzatiile pe care le produc. Prezervativele sunt extrem de subtiri, cu toate acestea 100% sigure si senzatiile intense sunt similare sexului natural.

-latexul din care sunt facute imita perfect textura penisului natural. In general multe femei evita prezervativul motivand ca este un cauciuc daunator organismului si ca sexul cu prezervativ este artificial. Tocmai datorita latexului de calitate premium sunt preferate aceste prezervative de la sex shop celor din farmacii sau din magazinele obisnuite.

-sunt disponibile pentru toate dimensiunile

-pretul este superavantajos, raportat la calitatea produsului. Cutia cu cinci prezervative care nu se rup si ofera senzatii tari costa 25 de lei.

Aceste forme de protectie nu deranjeaza nici penisul, nici vaginul, latexul din care sunt facute fiind nonalergic.

-la cumparaturi de peste 200 de lei, prezervativele cele mai cumparate din tara la momentul actual se ofera cadou.

Prezervativul este o forma de protectie fata de partener, dar si pentru tine insuti. Esti barbat si iti plac femeile frumoase, iar uneori te pripesti?

Atunci este cazul sa ai mereu przervativul la indemana sa nu te trezesti mai tarziu intr-o situatie grava sau umilitoare. Nicio partida de sex cu o necunoascuta nu se face fara prezervativ, iar tu stii mai bine de ce!

Esti sofer si mai calci stramb, desi ea te asteapta cuminte acasa? Da, am auzit multi barbati care au declarat ca barbatul este dator sa incerce, dar femeile trebuie sa fie mereu cuminti!

Atunci ai grija de tine sa nu ii transmiti boala tradarii tale la intoarcerea din cursa, fiindca nu merita!


Previous Calitatile deosebite prezentate de multimetru digital Fluke 175
Next Top 5 motive pentru care o bicicleta mtb ne face sa ne simtim extraordinar