Accesoriile feminine care nu lipsesc din geanta unei femei


Noi, femeile, suntem absolut innebunite dupa accesorii! Ne plac accesoriile, indiferent de forma acestora, culoare, dimensiune, design si utilitate. Nu stim exact de cand a pornit ‘’moda’’ accesoriilor, dar cert este ca ele au fost create pentru femei, pentru ca acestea sa se simta mai atractive si mai frumoase. Inca din vechi timpuri, ne-am accesorizat tinutele cu accesorii pe masura si inca facem acest lucru.

Si este ca un microb, care o data ce te cuprinde, cu greu (daca nu chiar imposibil) poti scapa de el. Nu zic ca a purta accesorii este ceva rau, ba din contra, este foarte ok, atata timp cat nu facem abuz de acest lucru.

Care sunt accesoriile noastre preferate? Lista este prea mare ca sa fie dezbatuta intr-o singura zi, dar am reusit sa realizez un top al acestora (cu greu m-am decis, sincer), in functie nu doar de aspectul acestora sau de valoarea lor estetica, dar si de utilitatea acestora (da, exista si accesorii utile, nu doar aspectuoase).

1)Portmoneu dama: sigur o sa gasesti prin geanta unei femei un portmoneu – aruncat acolo, pe undeva prin geanta, uneori uitat, dar mereu nelipsit de acolo! Este un accesoriu util, deoarece ne ajuta sa ne stocam maruntisul mai usor si sa ne tinem geanta mai organinzata (ca orium geanta este un haos total). Indiferent de model sau de culoare, daca ne place, atunci il luam!

2)Portofel dama: ruda mai mare a portmoneului, acesta ne adaposteste banii de hartie, cardurile, buletinele si cartile de vizita. Inca un accesoriu care nu lipseste din geanta. Personal, nu pot pleca nicaieri fara portofel, deoarece ma simt de parca as pleca fara identitate in lume.

3)Cercei: trecem deja la accesoriile care au doar utilitate estetica. Cerceii sunt printre preferintele femeilor si este de inteles acest lucru. Sunt accesorii delicate, care merg purtate oricand, oriunde, in functie de modelul acestora.

4)Inele: accesoriile mele preferate, pe care nu aveam cum sa nu le trec pe lista. Cel mai mult port inele (cel putin 5). Acestea ne confera o alura mai feminina mainilor noastre.

5)Esarfe: accesorii atat estetice, cat si utile, esarfele si-au castigat dragostea noastra, inca de cand acestea au fost inventate. Nu sunt doar piese vestimentare, pot accesoriza usor si o geanta, le poti folosi pentru a-ti creea coafuri impletite moderne cu ajutorul lor sau le poti purta vara, pe post de sal, care sa iti acopere corpul ca o rochita.

Sunt convisa ca lista este mult mai lunga si mai sunt multe alte obiecte demne de mentionat, dar m-am gandit ca acestea sunt cele mai uzuale dintre ele si meritau sa fie trecute in top-list-ul acesta.

Un lucru este clar, femeile nu pot sta fara accesorii, chiar daca vorbim doar de un inel micut, un lantisor delicat sau un portmoneu. Sunt sarea si piperul tinutelor noastre. Mereu reinventate, mereu create pentru a ne face sa ne simtim frumoase si bine in pielea noastra. Eu sunt mandra ca am posibilitatea sa jonglez cu atatea accesorii, care mai de care mai interesante!


Previous Nu trece singur prin experiente funebre!
Next Cele mai traznite cadouri