Adio cearcane, rapid și fără dureri cu acid hialuronic


Pe zi ce trece viața noastră este din ce în ce mai agitată, iar stresul și oboseala pe care le acumulăm zilnic nu au cum să nu lase urme pe chipul nostru. Cearcănele, pungile de sub ochi și ridurile din jurul acestora sunt cele mai întâlnite semne ale unui ritm alert de viață atât la femei, cât și la bărbați.

Pe lângă oboseală, cearcanele apar și odată cu înaintarea în vârstă, atunci când pielea își pierde elasticitatea, se subțiază, iar țesutul gras se pierde. Acest lucru determină vizibilitatea pronunțată a vaselor fine de culoare roșie-albastră care determină culoarea închisă si inestetică a regiunii de sub ochi.

Ce poți face ca să scapi de cearcăne?

Vestea bună este că există un tratament anticearcane, cu efecte imediate și de durată. Acesta presupune injectarea unei cantități minime de acid hialuronic cearcane cu o formulă îmbogățită cu antioxidanți, aminoacizi, minerale și vitamine, ce revitalizeză întreaga zonă.

Acest tratament cearcane este unul dintre cele mai moderne și eficiente tratamente, iar procedura de umplere nu doare absolut deloc, deoarece, în prealabil, se aplică o cremă anestezică. Acidul hialuronic se introduce submuscular și creează imediat un aspect natural al zonei, iar ridurile fine sunt atenuate și șanțurile de sub ochi sunt umplute.

Dacă te confrunți cu acest tip de problemă este important să acorzi o atenție specială atunci când vrei să alegi clinica la care să mergi. Acidul hialuronic este certificat pentru tratament cearcane si nu prezintă riscuri de alergie, având origine non-animală, iar tratamentul trebuie efectuat după o analiză amănunțită a particularităților fiecărui pacient și adaptat acestora.

Ușor, rapid și cu rezultate de lungă durată, tratamentul cu acid hialuronic este soluția pentru a scăpa de cercăne. Cu ajutorul acestui tratament poți obține un ten complet revitalizat, fără aspect artificial, care te va ajuta să îți redobândești încrederea în tine.

 


Previous Despre pilele de unghii Janet Nails
Next Photo Booth