Afla despre transfer si inregistrare domeniu! 


Thc.ro este o firma romaneasca care se ocupa cu web hosting, inregistrare domeniu si transfer domeniu de cea mai buna calitate. Cererea pentru web hosting din ziua de astazi este din ce in ce mai mare, deoarece multe firme romanesti s-au mutat pe mediul online. Site-ul thc.ro este ideal pentru toti cei care doresc sa aprofundeze aceste servicii.

Decizia si inregistrarea unui nume de domeniu nu trebuie facute in graba. Este un instrument valoric de marketing si de cautare care ar trebui sa conduca cu succes clientii pe site-ul dvs. Ar trebui aplicata o deliberare si o cercetare atenta, deoarece ar putea fi cea mai importanta decizie pe care o luati atunci cand va extindeti portia de pe piata online.

Beneficiile unui domeniu propriu:

Adauga credibilitate profesionala afacerii tale si te vei separa de milioanele de site-uri web bogate-bogate in sistem rapid.

Ofera vizibilitate pentru marca dvs. La fel ca o vitrina de magazin, un domeniu bun va crea constientizare si va atrage clientii.

Stabileste-ti afacerea ca expert tehnologic si avansat. Indiferent daca vinzi produse online sau nu, este important pentru reputatia dvs. sa va revendicati teritoriul online.

Creeaza mobilitate pentru prezenta dvs. pe internet.

Daca decizi sa schimbi serviciile de gazduire web, doresti sa te reloci intr-o tara diferita sau sa treci la utilizarea propriului server intern, numele tau de domeniu ramane al tau, permitandu-ti sa continui sa iti construiesti brand-ul fara a fi necesar sa o iei de la capat de fiecare data.

Creste clasamentul motorului de cautare

Pe masura ce iti creezi afacerea si iti dezvolti site-ul cu continut de calitate, numele de domeniu va deveni din ce in ce mai recunoscut in motoarele de cautare precum Google, care atrage mai multi clienti in directia ta.

Ii va oferi brand-ului tau o piata de desfacere in intreaga lume sau poti alege sa te concentrezi in special intr-o regiune locala.

Spre deosebire de marketingul traditional – atata timp cat achiti periodic taxele anuale mici – numele tau de domeniu nu va expira.

Brandul tau spune totul despre tine, valorile tale, identitatea ta si ceea ce promiti sa oferi. De ce numele tau de domeniu ar trebui sa fie diferit? Inainte de a alege unul, este important sa te educi asupra diferitelor stiluri si tipuri de nume de domeniu acolo, astfel incat sa poti lua cea mai buna decizie pentru nevoile tale.

O noua firma de pornire ar trebui sa selecteze un nume de domeniu care sa fie in paralel – sau chiar mai bine, sa se potriveasca – numele companiei pentru a directiona clientii catre site-ul tau fara nicio confuzie. Aceasta este o oportunitate excelenta de a alege un nume pentru afacerea ta care este unic si disponibil ca domeniu inainte de a face marele anunt. 

Este intotdeauna mai bine sa ai un nume de domeniu scurt si usor de retinut. In mod ideal, lungimea ar trebui sa fie cuprinsa intre 6-10 litere, 8 fiind numarul ideal. Simplu, concis si usor de retinu ar trebui sa fie regulile pentru numele ales. Cu cat domeniul este mai lung, cu atat exista mai multe oportunitati pentru scrierea gresita la scriere. Folosind platforma site-ul www.thc.ro totul devine mai usor!


Previous Native English School lanseaza cursurile de engleza online
Next Aparate de aer condiționat Daikin