Ai case de pariuri online mai accesibile ca oricand


Daca te gandesti la vremurile cand faceai drumuri nesfarsite pana la agentiile de pariuri pentru a plasa biletul zilei, nu inainte de a astepta la cozi interminabile de oameni care se aduna acolo cu acelasi scop, inseamna ca pariezi de mult timp si ai deja experienta. Multi pariori din ziua de azi fac bilete la pariuri fizice doar din nostalgie si pentru a retrai senzatiile pe care le aveau atunci cand s-au apucat de acest sport. Dupa valul de case de pariuri online cu website-uri optimizate si grafica facuta special sa atraga, pe care lumea pariurilor le-a primit cu bratele deschise, acum trendul ascendent este cel al aplicatiilor mobile. Adica tot case de pariuri online, doar ca nu te limiteaza la a paria in fata calculatorului, ci oriunde te-ai afla in lume, cu singura conditie de a avea o conexiune la internet.

Case de pariuri online direct pe telefon

Aplicatiile mobile, pe care le gasesti in magazinele principalelor sisteme de operare – Android sau iOS, au luat cu asalt lumea pariorilor, iar acum accesul este mai facil ca niciodata. Ai la dispozitie aplicatii pentru orice case de pariuri online cu cote diferite, pentru a le putea alege pe cele mai bune. De asemenea, poti profita de ofertele valabile pentru utilizatorii noi, care constau intr-un bonus de 100% in limita unor depuneri, de obicei in jurul a 500 de lei. Ceea ce inseamna ca pornesti cu 500 de lei, dar vei avea 1000 de lei pentru a paria.

Cum functioneaza bonusul de bun venit de la casele de pariuri online

Aceste oferte sunt diferite si nu constau neaparat in depunerea unei sume mai mari de bani. Exista si case de pariuri online care iti ofera cote marite de 30 de ori pe un eveniment cu sanse extrem de mari de castig. De exemplu ca intr-un meci al unei echipe puternice din Europa sa se marcheze minim 1 gol. Nimic mai usor de atat. Banii castigati sunt convertiti in sume bonus ce trebuie rulate de mai multe ori, intr-un numar prestabilit.

Rularea banilor bonus este un simplu calcul de matematica. De exemplu, daca ai depus 500 de lei la casa de pariuri online si ai acceptat bonusul de 500 de lei, iar acestia trebuie rulati de 10 ori, inseamna ca tu va trebui sa pariezi un total de 5000 de lei. Un lucru destul de usor de realizat, in teorie. Daca incepi cu o cota de 2 si apriezi bonusul, vei avea 1000 castig. Suma pe care sa o pariezi la randul ei pe o cota de 2, ceea ce iti va aduce un castig de 2000 de lei, la 1500 pariati. Asadar, ai nevoie de 4 pariuri la o cota de 2 pentru a putea retrage banii bonus si chiar mai multi de atat.

 Pariurile online iti pot aduce castigurile pe care le cauti, insa trebuie sa pariezi cu cap si sa ai rabdarea si increderea necesare in tine si in faptul ca vei ajunge acolo unde iti doresti. Iar daca ai nevoie de mai multa inspiratie si ponturi la pariuri online, intra pe biletu-zilei.com si profita de cotele care sa iti aduca succes.


Previous Ce placa video este recomandata pentru un laptop de gaming?
Next Cadouri Inedite pentru Femeile Insarcinate