Airsoft- jocul gentlemanilor la îndemâna oricărui român!


Airsoft- jocul gentlemanilor la îndemâna oricărui român!

Conceput pe baza principiilor senioriale ale respectului și onoarei, dar și ca o modalitate de a beneficia de distracție într-o formă diferită decât alte jocuri, airsoftul reușește să ne ofere întotdeauna o lecție despre ceea ce suntem noi ca oameni. Dincolo de faptul că este un joc al gentlemanilor, acest mod de a privi războiul ca pe o formă de însușire și de dezvoltare a personalității reușește să ne schimbe total perspectiva asupra multor idei, trăiri și principii pe care se presupune că le avem cu toții.

Poate juca oricine, dar nu oricine poate câștiga la airsoft!

Astăzi, orice român poate accesa un magazin airsoft (http://www.airsoft.ro/Arme-AIRSOFT-442, pentru echipamente și replici de calitate superioară), dar, spre deosebire de alte jocuri similare în ceea ce privește conceptul, airsoft-ul pune accentul de calitatea umană, pe modul de integrare în joc din perspectiva omului, nu a jocului în sine și pe respectul pentru adversari. Ca în niciun alt joc, în airsoft trebuie să fii echipat “până-n dinți” cu îmbrăcăminte, încălțăminte și replici de arme care sunt specifice categoriei de jucător din care faci parte.

Airsoft- jocul gentlemanilor la îndemâna oricărui român!

În momentul în care ai intrat pe câmpul de luptă trebuie să te supui regulilor războiului și chiar dacă ni se pare că “supraviețuirea” noastră pe câmpul de luptă este cel mai important aspect al jocului, de fapt, altele sunt elementele care contează cu adevărat. Echipa, adversarii, modul în care înțelegem să ne asumăm greșelile tactice, capacitatea de a ne recunoaște “împușcați” și “ieșiți din joc”, respectarea modalităților prin care ne “eliminăm” adversarii și a modului în care ne sprijinim coechipierii și respectarea principiului onoarei, nu “victoria cu orice preț”, iată ceea contează atunci când ai pășit pe un câmp de airsoft.

Din respect pentru adversar și pentru sine, nu vei juca cu alte arme care să-ți creeze un avantaj (dintr-o categorie diferită clasei de joc pe care ți-ai ales-o), așa că, înainte de a începe să joci airsoft, gândește-te că este vorba despre o întreagă filosofie, atât în ceea ce privește atitudinea pe câmpul de luptă, cât și în ceea ce privește întreg conceptul de joc. Intră pe Airsoft.ro pentru a afla care este cel mai potrivit echipament de luptă pentru tine și pentru a descoperi de ce airsoftul este mult mai mult decât un simplu joc! Bucură-te de acest sport care nu doar îți va îmbunătăți starea fizică, mintală și îți va oferi avantaje în ceea ce privește strategia cu care vei aborda anumite situații în viață, ci și te va ajuta să descoperi mai bine gentleman-ul din tine!

Previous Inchiriaza si tu platforme autoridicatoare Brasov
Next Cum poţi să faci bani de acasă în doar câţiva paşi simpli?