AirsoftMegastore Constanta – Un loc unde te vei simti ca acasa


blogging

AirsoftMegastore Constanta – Un loc unde te vei simti ca acasa

Pasionatii de airsoft Constanta au acum un nou magazin dedicat acestui sport. Showroom-ul AirsoftMegastore Constanta este situat pe Bulevardul Mamaia, nr. 20 si este deschis de luni pana vineri intre orele 10 si 18 si sambata intre orele 09 si 12.

De ce este importanta prezenta unui magazin fizic, atunci cand majoritatea comertului se face online? In primul rand prezenta duala ofera mai multa incredere noilor clienti (cunoscatorii iubesc deja brand-ul AirsoftMegastore), iar in al doilea rand este vorba de a creea un loc unde atat incepatorii cat si impatimitii de airsoft sa se adune, sa schimbe pareri si nu in ultimul rand, sa-si completeze echipamentul sau garderoba.

“Ideea care sta la baza proiectului AirsoftMegastore este de a aduce sub acelas acoperis cat mai multe produse destinate jocului de airsoft, care sa existe in stoc fizic, livrabile catre jucatori in 24 sau 48 de ore. Preocuparea noastra principala este sa aprovizionam jucatorii de airsoft din Romania”, explica reprezentantii AirsoftMegastore Constanta.

Magazinul este structurat pe doua nivele si anume:

Gun Level  #1 – situat la primul etaj, acest nivel este destinat replicilor de airsoft. Aici veti gasi o colectie de peste 200 de arme, de la diverse modele de pistoale pana la mitraliere de companie si snipere.

Gun Level #2 – tot la primul etaj se regasesc si consumabile, articole pentru protectia ochilor si produsele resigilate. Aici va veti putea documenta mai amanuntit prin cercetarea cataloagelor celor mai mari producatori de replici airsoft din lume, sau prin vizualizarea review-urilor amanuntite de pe canalul de Youtube.

Gear Level – acesta este situat la etajul 2 si va asteapta cu o gama variata de peste 1000 de articole vestimentare. Magazinul va ofera si posibilitatea probarii articolelor vestimentarea, pentru a putea efectua cea mai potrivita alegere.

De asemenea, cei care au nevoie de o reparatie, inlocuire sau de o simpla customizare, pot apela cu incredere la service-ul oferit de AirsoftMegastore Constanta.

 


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Un super magazin online
Next Materiale la moda atunci cand vine vorba despre ceasuri de mana