Alege ceea ce ti se potriveste


Pentru a avea un stil de invidiat, nu trebuie sa pui accent doar pe haine, ci si pe accesorii. De aceea trebuie sa ai mare grija cand le alegi, mai ales atunci cand vine vorba de bijuterii.

Acestea trebuie sa se potriveasca perfect atat stilului cat si fizicului vostru. Dimensiunile, formele si materialele din care sunt confectionate se aleg cu grija, in functie de forma fetei, a gatului, a degetelor, dar si in functie de modul in care v-ati aranjat parul si, bineinteles, de ocazie. Startul bijuteriilor a inceput inca din perioada antichitatii si a continuat victorios pana la ora actuala cu sute si mii de modele.

In ceea ce priveste bijuteriile precum: colierele, marimea maxima este de 40 de centimetri. Aceeasi lungime este potrivita si atunci cand pe un lant se pune un pandantiv discret. Lanturi sau coliere ceva mai lungi trebuie sa poarte doar femeile care au fata rotunda sau gatul scurt. Colierul lung aduce cu sine o privire pe verticala. Este ideal pentru cele care au umerii lati sau un bust mic. Femeile care vor sa isi ascunda burta nu trebuie sa poarte un colier lung, deoarece va atrage atentia asupra acestei zone.

De exemplu bratarile de picior s-au bucurat de o imensa popularitate in cultura egipteana si indiana, acestea fiind considerate zonele in care a aparut pentru prima data acest accesoriu. In Egipt, purtarea bijuteriilor era comuna atat in randul barbatilor, cat si in randul femeilor, indiferent de clasa sociala, insa bratarile de picior din aur erau accesate doar de catre persoanele care aveau venituri material si financiare impresionante. Bratarile de picior trebuie alese cu grija, in functie calitate si asortate in functie de tinuta, intrucat aceste bijuterii nu se potrivesc oricarei tinute. In special cele elegante au un design aparte.


Previous Tu ştii cum să alegi încălţămintea de damă?
Next Criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi cele mai realiste papusi gonflabile de la Incitant.ro