Alege vacante in Tara Bascilor pentru experiente de neuitat


Spania reprezinta in prezent pentru foarte multi turisti un loc cu o incarcatura aparte, cu orase extrem de atractive si evenimente extrem de interesante pe tot parcursul anului. Cu toate acestea vara, litoralul iberic atrage ca un magnet zeci de mii de turisti de pe intreg continentul european si nu numai. In timpul catorva sejururi petrecute acolo mi-a fost dat sa intalnesc si sa imi fac prieteni oameni care mai de care veniti de pe tot globul, atrasi fiind de litoralul extraordinar specific regiunilor spaniole, atent ingrijite si amenajate. Astfel, agentiile de turism au implementat pentru turistii romani numeroase vacante in principalele zone turistice ale Spaniei, concepute parca pentru toate gusturile oamenilor. In cazul meu, pe langa destinatia finala in care ajung, conteaza foarte mult si agentia prin care imi achizitionez sejurul. Inca de acum cativa ani, o parte dintre amicii mei mi-au povestit despre agentia de turism Travel Idea pe care am testat-o iar ulterior recomandat-o. La ei am fost si in aceasta perioada cand eram extrem de interesat de vacante Spania de care sincer mi se facuse un oarecare dor, generat de o serie de amintiri frumoase petrecute acolo. Mai ales de acele amintiri din vacante in Barcelona pe care le-am trait alaturi de oameni dragi in urma cu ceva timp.

Ce imi place in plus la Spania este ca iti oferta posibilitatea de a merge in sejururi pe aproape tot cuprinsul tarii. Sunt fascinante vacantele in Costa del Sol, Ibiza sau Barcelona. Ultima data cand ajunsesem in Spania reusisem sa vizitez intr-un circuit de cateva zile Madrid, Costa Del Azahar dar si locatii cu o adevarata incarcatura istorica. Fiind un impatimit al fotografiilor, excursiile si vacantele in Spania au insemnat mereu pentru mine un prilej de a imi pune in aplicare calitatile foto dobandite in urma cursurilor si a incercarii mele continue de perfectionare. Mereu peisajele si panoramele iberice aduc o incarcatura de energii aparte, care transmite turistilor o stare de bine si relaxare.

Pentru aceasta vara am ales insa ca locatie finala pentru relaxare un mix intre vacante in Costa Dorada si  Tara Bascilor. Ideea unei vacante active plina de adrenalina si plaje cum rar ajungi sa mai vezi in alte destinatii sunt practiv motivul pentru care am incercuit inca din prima pe brosura turistica sectiunea vacante in Tara Bascilor. Sunt sigur de faptul ca va fi o alegere buna, mai ales ca zona reprezinta o noutate chiar si pentru mine. Astfel luna august se anunta a fi o luna plina, extrem de interesanta.

Inchei prin a va spune ca va recomand cu incredere agentia de turism Travel Idea cu care am ales sa calatoresc nu doar o data in decursul ultimului an. Pentru a consulta intreg planul de sejururi si vacante cat si locatiile disponibile si datele calendaristice va recomand sa accesati cu incredere travelidea.ro.


Previous Cum sa obtinem certificarea iso
Next De ce e mai avantajos sa apelez la o firma de mutari decat sa ma mut pe cont propriu ?