Alegerea chiuvetei de bucatarie BLANCO


In ziua de azi, chiuveta este cea mai utilizata incapere din casa pentru ca aici ne petrcem foarte mult timp fie gatind fie stand de vorba cu cei dragi. Astfel pentru a ne putea bucura cu adevarat de o casa bine amenajata trebuie sa tinem cont ca in bucatarie petrecem marea majoritate a timpului nostru. Pentru aceasta trebuie sa intelegem clar cum sa alegem chiuveta de bucatarie potrivita pentru noi.

Pentru a alege cea mai potrivita chiuveta pentru tine trebuie sa tinem cont de diverse aspecte, precum spatiul de care dispunem in bucatarie, materialul din care e facut blatul, dar si modul in care chiuveta se adapteaza la toate acestea si la modul in care gatim.

1. Tipuri de chiuvete de bucatarie BLANCO oferite de echipa noastra

Primul lucru la care sa ne uitam cand vrem sa alegem chiuveta este modul in care ea va fi instalata pe blat.

Iata diverse tipuri de instalare:

1. Sub blat – este cel mai recomandat pentru blaturile de granit, piatra.

2. Incastrare in blat – acesta se intampla cand chiuveta este la acelasi nivel cu blatul – chiuvete de granit, piata, materiale diverse

3. Montare pe blat – recomandate pentru blaturile laminate si din lemn

Chiuveta sa mai alege si dupa tipul ei

– Daca ai o bucatarie mica iti recomandam sa alegi o chiuveta rotunda pentru ca astfel vei optimiza foarte mult spatiul disponibil.

– Chiuvetele patrate sunt cele mai uzual folosite – ai nevoie de minim 60 cm in care sa montezi chiuveta si picuratorul. Este important sa vedem adancimea corecta si marimea potrivita.

Materialul chiuvetei este un alt aspect important de care sa tinem cont – pe site-ul nostru gasiti chiuvete BLANCO din inox si chiuvete BLANCO din granit.

Descopera mai multe informatii despre cum sa alegi chiuveta de bucatarie potrivita pe site-ul nostru si bucura-te de o casa eleganta si moderna alaturi de cei dragi tie.


Previous Specalistii ce iti construiesc casa de vis!
Next Sa va fie de argint noptile de iarna!