Alegerea videografului de nunta in cativa pasi


Alegerea videografului de nunta in cativa pasi

 

Decizia de a se casatori este un prilej imens de bucurie pentru indragostiti, dar vine la pachet cu o serie de pregatiri si decizii pentru organizarea nuntii. Un lucru vital pentru ca o nunta sa fie reusita, este alegerea unui videograf de nunta.

Sunt cativa pasi pe care trebuie sa ii luam in calcul atunci cand alegem un videograf de nunta si cu ajutorul acestui articol dorim sa va sprijinim pentru a va face alegerea mai usoara.

 

  • Stabilirea bugetului: Primul pas este mai degraba un pas pregatitor inaintea inceperii cautarii efective si acesta ar fi stabilirea unui buget pe care sunteti dispusi sa-l platiti videografului. Pentru a stabili acest buget trebuie sa va fi facut deja un plan care sa includa cheltuiala estimativa totala pentru organizarea petrecerii de nunta. E necesar sa aveti conturata o idee despre preturi, dar daca nu aveti, recomandam colectarea/solicitarea de oferte pentru videograf nunta. Cu aceste repere trasate in minte, putem trece la pasul cu numarul doi.
  • Studiul pietei: In vremurile contemporane, meseria de videograf  este accesibila pentru multi oameni, iar titulatura de videograf de nunta profesionist si-o pot atribui si persoane care nu au talent, studii sau experienta in domeniu. Prospectati cu atentie piata, faceti cercetari pe retelele de socializare, sau pe site-uri de profil, intrebati prietenii sau rudele care au beneficiat deja de serviciile unui videograf de nunta, incercati sa descoperiti cat mai multi videografi care va plac sau va atrag atentia intr-un mod placut. Practic acest studiu de piata inseamna o prima selectie.

  • Stabilirea intalnirilor: Dupa ce ati facut o selectie restransa pentru cativa videografi, contactati-i cat mai repede si stabiliti intalniri pentru a discuta ofertele lor. Prima intrebare pe care ar trebui sa le-o adresati este daca sunt disponibili in data nuntii voastre. Apoi discutati despre pachetele de servicii pe care le ofera si incercati sa intelegeti exact ce presupun acestea. In general orice videograf de nunta are mai multe pachete de servicii care pot include de exemplu pe langa filamrea efectiva a nuntii, va participa si la o sedinta foto “trash the dress” sau “save the date”. Nu uitati sa solicitati sa vedeti portofoliul.
  • Alegerea videografului potrivit: Dupa toti pasii de mai sus urmeaza bineinteles sa luati o decizie finala in ceea ce priveste videograful de nunta. Ganditi-va la toate aspectele care va intereseaza si la ce este prioritar pentru voi fie ca asta inseamna o oferta buna , sau filmari cat mai reusite si profesioniste. E important ca videograful ales sa fie pe aceeasi lungime de unda cu voi si sa simtiti ca in discutiile voastre ati ajuns la aceeasi concluzie sau macar la concluzii asemanatoare.

 

In incheiere asigurati-va ca intre voi si videograful de nunta ales exista o comunicare deschisa pentru ca evenimentul vostru sa ramana importalizat in cea mai frumoasa filmare.

 

 


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Treat yourself with home made rose jam
Next BrandGSM iti ofera cele mai bune accesorii si huse pentru noile smartphone-uri lansate de Apple