Am inceput planificarile renovarii primei mele case


Recent mi-am cumparat in centrul orasului o casa, este o casa micuta, curtea este una foarte mica, nu stiu exact cat tare. Dar am suficient spatiu pentru o masina si un loc de iesit vara, un foisor, ceva frumos. Imediat ce am semnat actele pentru casa, am mers acolo si am inceput sa verific ceea ce trebuie modificat. In acest moment nu am un buget foarte mare si m-am gandit sa fac doar acele modificari care sunt necesare. Norocul meu este ca, peretii sunt drepti, parchetul este unul bine intretinut si nu am multe modificari de facut, cel putin acum.

Totul este in regula, instalatia electrica schimbata acum cativa ani, iar instalatia sanitara noua. Este o casa bine intretinuta pentru cine a stat acolo. Singura parte proasta este ca, impart casa cu cineva, adica este lipita, avem acelasi acoperis si aceeasi casa, dar fiecare cu curtea si intrarea lui. Este la drumul principal, iar asta conteaza foarte mult pentru mine. Acoperisul este vechi, trebuie schimbat si el, dar asta in urmatorii ani. Vreau sa fac in acoperis o camera si o baie, sper sa reusesc, dar inainte de astea trebuie facut un plan si cateva verificari a structurii.

In urmatoarele luni am de gand sa schimb ceea ce tine de prize si intrerupatoare. Actualele prize si intrerupatoare nu imi plac deloc si sunt foarte murdare, iar asta nu pot accepta in casa mea. Nu am un buget foarte mare pentru astfel de produse, dar ma incadrez perfect si pot cumpara tot ceea ce am nevoie. Iar acum, imi este foarte usor sa caut ceea ce am nevoie, nu mai trebuie sa merg intr-un magazin si sa caut. In oras la mine exista un magazin care vinde astfel de produse, se numeste SavElectro, iar recent am descoperit ca au si un magazin online, iar asta ma bucura.

Pe langa prizele si intrerupatoarele pe care le vreau schimbate, mai vreau sa schimb tot ceea ce tine de corpurile de iluminat. La SavElectro am gasit corpuri de iluminat vintage care imi plac foarte mult si se potrivesc viziunii mele. Ca sa ai o casa intr-un stil vintage trebuie sa scoti o gramada de bani, astfel de corpuri de iluminat nu sunt foarte ieftine.

Anul urmator casa va arata intr-un mod diferit, curtea pe care o am disponibila va arata mult mai bine. Inca planific totul, am mult de munca si imi petrec multe ore doar pentru proiectarea casei pe calculator.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Sporturi de iarna pentru copii
Next Ce înseamnă un studio de videochat?