Andrei Ursachi un Bussines Angel pentru afaceri de succes


blogging

Andrei Ursachi un Bussines Angel pentru afaceri de succes

In urma cu cativa ani de zile atunci cand am inceput sa fiu mult mai dedicat bloggingului am inceput cateva proiecte, care cu un blog despre agricultura, unul despre masini, si unul despre telefoane. Odata cu trecerea timpului am incercat sa fac ceva din aceste bloguri sa castig ceva si sa incerc sa le monetizez, un lucru greu dar a incercat. Nu prea aveam idee ce si cum asa ca am incercat sa ma descurc singur si cum pot, odata cu trecerea timpului am vazut ca se merita si am continuat sa muncesc. Astazi vreau sa va vorbesc despre persoanele care nu au avut acelasi noroc ca si mine dar au avut idei mult mai stralucite dar nu au avut un mentor si sprijinul cuvenit pentru a ridica o afacere. Eu nu am ridicat o afacere din asa ceva ci am incercat sa castig un venit suplimentar din aceste site-uri, am reusit dar nu va ganditi la sume enorme, ci sume mici.

Astazi vreau sa discutam putin despre proiectele ingenioase si despre oamenii care au reusit cu ajutorul unor mentori sa ridice afaceri frumoase si de viitor. Andrei Ursachi este un tanar in varsta de 25 de ani, fondaturul a catorva afaceri care cu siguranta multi dintre voi ati auzit. Una dintre cunoscutele afaceri la care acesta a pus bazele este e-advertising, prima afacere a acesuia care la facut si cunoscut in mediul online. E-advertising este o platforma online dedicata bloggerilor si clientilor ce au nevoie otptimizare SEO. Pe langa aceasta afacerea acesta a mai pus bazele altor 5 afaceri de succes care au cifre de afaceri de peste 100 000 euro. Acestea sunt Stifler.ro, Modal.ro, Vear, ProWorkers si Josephine-q, acesta a realizat ca daca el a inceput singur de jos de la varsta de 15 ani, atunci cand a inceput sa vanda diferite chestii pe internet, acum vrea sa ii ajute si pe altii cu idei stralucite sa ridice diferite afaceri. El este Andrei Ursachi – Business Angel pentru tinerii care au idei si nu au un mentor si finantare. Un proiect ingenios care la avut acesta alaturi de un alt tanar din Suceava, de acolo fiind si Andrei, a fost pantalonii de ploaie pentru bicilisti, reusind sa faca 127 000 $ prin KickStarter.

Asa ca sa revenim, daca ai o idee de afacere, sau o afacere in curs dar ai nevoie de un mentor si finantare, Andrei te poate ajuta. Acesta a decis sa ii ajute si pe altii pentru ca a vazut cat este de greu sa te ridici singur si sa nu te sprijine nimeni intr-o afacere. Probabil sunt multi care ar avea idei de milioane de euro dar nu au pe cineva care sa ii sfatuiasca si sa ii ajute financiar in pornirea unei afaceri profitabile. Nu multi sunt cei care vor sa ii ajute si pe altii sa isi intemeiese afacerile si sa produca din acestea.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Izolatii pentru casa dumneavoastra
Next Cum pot scapa de durere in 5 minute?