Anvelope de iarna in Targu Mures


cauciucuri de iarna

Dupa cum sigur ati observat si voi iarna bate la usa asa ca posesorii de masini au de bagat ceva bani in acestea, pentru siguranta lor si pentru a nu avea probleme in timpul iernii. Desigur cele mai scumpe ce trebuiesc cumparate sunt cauciucurile de iarna totusi aveti noroc daca sunteti din Targu Mures la magazinul Selgros de acolo preturile sunt mici la anvelope.

Desi anvelopele noi de iarna va pot face sa scoate ceva banuti din portofele ele sunt foarte necesare pe timpul iernii. Mai ales daca locuiti intr-un loc cu iernile foarte aspre, stiti foarte bine cat de greu se coduce in conditii de ger, zapada mare sau viscol. Toata zapada sau poleiul pot crea conditii dificile pentru a circula.

Pentru ca tu si familia ta sa fiti in siguranta pe drumurile tarii in toiul iernii este recoamandat sa ai anvelope de iarna. Ele sunt concepute dintr-un cauciuc ce ramane flexibil la temperaturi scazute ce imbunatateste tractiunea, franarea si controlul pe care il ai asupra masinii.

Am vazut la un prieten ca a mers iarna cu doua anvelope de iarna pe fata unde avea tractiunea si doua anvelope de vara pe spate si totusi in unele curbe cand accela putin ii fugea spatele, odata ia fugit in sant si s-a invatat minte asa ca si-a cumparat si pe spate alte doua anvelope de iarna. Este recomandat ca cele patru anvelope sa  sa fie aceeasi marca, marime, model si sa aiba acelasi tip de banda de rulare.

Deasemenea nu este recomandat sa le cumparati second-hand ci noi din magazine, daca nu o sa fie iarna prea aspra si o sa fie ingrijite sunt sigur ca vor fi bune si pentru al 2-lea an de iarna si nu o sa dati iar banii pe ele.

Selgros Târgu Mureș

Produse alimentare si nealimentare

Comuna Ernei nr. 591 Târgu Mureș , RO

Tel: 0265 205 000

Fax 0265 205 199

Previous Copii au nevoie de manuale scolare gratuite
Next O pauza de distractie