Anvergura Production – cele mai bune servicii multimedia


blogging

Ai auzit vreodata de Anvergura Production? Daca nu ai auzit de aceasta companie, cu siguranta ai auzit de Pro TV, Kanal D, Prima Tv, Sport.ro, eMAG, SMURD, Samsung sau alte astfel de nume cunoscute pe piata romaneasca si nu numai. Ei bine, cei de la Anvergura Production isi ofera serviciile unor branduri, companii, organizatii de renume, ca cele de mai sus. De ce au fost alesi ei? Pentru ca sunt foarte buni in productie video si in multe alte domenii si categorii multimedia despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

unnamed-1
Echipa Anvergura Production este formata din oameni cu expereienta in domeniile aferente, din oameni creativi si priceputi care stiu sa creeze materiale de calitate.
Principala activitate a companiei este productia video. Specialistii de aici se pricep atat la scenariu, script si prospectie, cat si la montaj si editare video, corectie digitala si postprocesare sunet. Cel mai adesea ei sunt solicitati pentru reclame, conferinte, reportaje, interviuri, evenimente, concerte, etc. Cei de la Anvergura Production folosesc camere video de cea mai buna calitate, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor.

O alta activitate cu care se ocupa compania este transmisiunea live a diferitelor evenimente. Anvergura Production realizeaza transmisiuni in direct cu echipamente de calitate, folosind Internetul chiar si prin satelit, in cazul in care nu exista un alt tip de conexiune. Astfel ai siguranta faptului ca poti beneficia de servicii de Live Broadcast oriunde te-ai afla.

Sonorizarea este o alta activitate pentru care te poti baza pe cei de la Anvergura Production. Sonorizarea se face la un nivel de calitate superior, cu echipamente de ultima generatie.
In cadrul companiei Anvergura Production exista si o divizie de nunti, o divizie care se ocupa cu tot ceea ce inseamna organizarea unei nunti. Anvergura Wedding iti sta la dispozitie cu specialisti in decoratiuni, foto-video, make-up, flori, etc.

Pe langa serviciile amintite mai sus mai exista si multe altele pe care vrem doar sa le amintim: Car TV, Animatii, Social Media, Lights, Voice-Over, Baze de date actori, Baze de date hostess, Inchiriere echipamente, Generatoare de curent, Events, Sound, Stage, Subtitrare/Dublaj, Foto, Design, Telemedicina, Aerial Footage, Stock, Music, Print, Web si Free Stuff.
La Anvergura Production gasesti fara doar si poate tot ce ai nevoie in materie de servicii multimedia. Daca vrei sa afli mai multe detalii intra pe site-ul anvergura.ro, ori suna la numarul de telefon 0740 358 276.


Previous Ce trebuie sa iei in considerare cand iti cumperi o poarta batanta?
Next 3 atractii de neratat in Mexic