Aplicatie de e-mail marketing catre firme verificate


blogging

Acum puteti accesa lista firmelor din Romania cu bazele de date cele mai corecte si detaliate si cu toate facilitatile de contact a majoritatii companiilor active – 600.000 de clienti potentiali la nivel national, pentru dumneavoastra. Am inceput cu ani in urma sa construim o baza de date care sa devina utila pentru orice companie care vinde un produs sau un serviciu in Romania.

Bazele de date ListaFirme® se remarca prin acuratete, capacitatea de oferi rapoarte elocvente, instrumente de verificare firme, posibilitatea de filtrare si monitorizare a comunicarii cu clientii intr-o multime de variante, flexibile pentru orice companie. Platforma noastra, dincolo de posibilitatile multiple de verificare firme pe care sa le abordati pentru a colabora, poate functiona si ca o excelenta aplicatie de email marketing.

Achizitionand abonamentele online sau CD-ul ListaFirme® –  pe care il puteti testa gratuit, fara obligatii, veti avea un orizont total nou si revolutionar de selectie si abordare a potentialilor dumneavoastra clienti. Va oferim facilitati complete de : selectie si verificare firme, date complete de contact, filtre si rapoarte utile pentru orice aplicatie de email marketing sau alt instrument de promovare, impartire pe domenii de activitate, judete, top cifre de afaceri, etc.

La ora actuala nu exista o facilitate pentru o aplicatie de email marketing, marketing direct, prin fax sau prin scrisori mai eficienta si mai targetata decat platforma si CD-ul ListaFirme®, care prin exactitate si nivel de detaliu depasesc toate asteptarile pe care clientii nostri le aveau cand au achizitionat aceasta solutie.

Ne mandrim cu colaboratori companii de prestigiu din Romania – care folosesc cu succes solutia noastra – si de aceea, pentru o mai buna popularizare oferim demo gratuit a acesteia pentru o perioada limitata de timp. Doriti mai multi clienti si mai mult profit pentru afacerea dumneavoastra? Vizitati site-ul si incercati CD-ul ListaFirme® chiar acum!


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Noi locuri de munca
Next Lista firme