Asigurari auto eficiente


Am stat de vorba cu multi conducatori auto sa gasesc sursa ideala de asigurari auto si iata care sunt punctele lor de reper si unde m-au condus:
-mai intai verifica daca polita de asigurare are acoperire. Rca este de multe ori ca filele de CEC, unele au acoperire, altele nu, depinde de cine sunt emise. In general o vechime de peste 10 ani in emiterea politelor de asigurare reprezinta o garantie ca totul este in regula, iar beneficiarul poate sta linistit. Rca-auto.ro este furnizor de servicii in acest domeniu din 2007 pana in 2018, neintrerupt, deci face acest lucru de 11 ani.
-birocratia sa fie eliminata 100%, daca se poate, adica sa nu fie nevoie de un brat de acte pentru obtinerea politei, nici de stat la cozi ore intregi. Soferul modern, amator sau profesionist, va cauta sa obtina rca online fiindca este mult mai usor si este cel mai ieftin. Poti face asigurari auto de la biroul personal de la domiciliu sau din cursa, in moment ce te odihnesti putin in parcare sau bei o cafea. Este suficient sa ai un laptotp sau o tableta si conexiune la internet si operatiunile sunt simplificate la maximum. Se completeaza datele masinii si se achita polita, apoi este expediata la domiciliu celui care a comandat-o.
-clientul sa nu se deplaseze nici pana la coltul strazii pentru indeplinierea acestei formalitati, ci sa aleaga aducerea politei prin curier, contra unei sume nesemnificative de bani sau gratuit prin Posta.
De multe ori timpul este mult mai pretios decat banii cu care achitam transportul la domiciliu.
-oferte speciale, bonusuri, reduceri. Trebuie sa recunoastem ca la standardele actuale de viata fiecare banut conteaza si fiindca ai aflat de unde poti comanda cele mai ieftine polite de asigurare, nu te vei duce in alta parte.
-posibilitatea asigurarii pentru o perioada mai mare de timp, chiar pentru 12 luni sa scapi de grija.
Experienta altora iti ofera coordonate de orientare, dar pentru a progresa ai nevoie de experienta ta! Asa m-am gandit, cand am intrat fara mari asteptari pe site-ul lor. Stiti de ce? Este ca la un stomatolog: unii lauda, altii injura. Este adevarat ca Rca-auto.ro este o firma laudata de toti, dar am dorit sa verific daca si in cazul meu evaluarile pozitive ale clientilor se verificau.
Le-am accesat pagina intr-o parcare, cand sotia a coborat cu copilul fiindca avea nevoie de o sticla de apa de la cel mai apropiat chiosc. Mi-am dat seama ca sunt seriosi si dupa aspectul si functionalitatea site-ului. S-a incarcat rapid, am putut plasa comanda, am completat toate datele personale si ale masinii, inclusiv adresa de livrare a politei. In 4 minute totul a fost gata.
M-am oprit la prima banca, am achitat contravaloarea rca si am facut dovada platii. A doua zi, la ora 16 am avut polita in mana si m-am mirat de promptitudinea lor.
Acum fac asigurarile numai la ei si se pare ca imi poarta noroc. De cand colaboram nu am avut niciun incident in trafic. Recomand tuturor posesorilor de autoturisme sa isi comande polite de asigurare cu acoperite!


Previous De unde achizitionam huse pentru Huawei Honor 9?
Next Ceasuri frumoase si elegante