Avansati pe „schema” motoarelor de cautare!


Cel mai popular motor de cautare este, de departe, Google. In prezent, peste trei sferturi din utilizatorii de Internet care cauta acele stiri si imagini care-i intereseaza sau care doresc sa gaseasca, in timp util, informatii despre produse si servicii il folosesc.

In aceste conditii, nu este de mirare ca Google™ vrea sa afisezee rezultate cat mai potrivite si mai apreciate pentru fiecare din cautarile efectuate de internauti. Daca nu ar tine stacheta calitatii ridicata, mai mult ca sigur ca utilizatorii de internet ar apela la serviciile unui alt motor de cautare.

Deci, cu cat website-ul dumneavoastra va fi considerat de catre motoarele de cautare mai relevant sub aspectul calitatii si cantitatii informatilor continute, cu atat pozitia obtinuta de acesta va fi mai buna. Rezultatele obtinute de catre utilizatorii care apeleaza la serviciile Google™ pentru o cautare au la baza un algoritm de pozitionare format dintr-o multitudine de factori de importanta diferita. Unii dintre acesti factori au aparut odata cu motoarele de cautare, in timp ce altii sunt de data recenta, aparand din necesitate. Pentru cresterea brand awarness-ului, este necesara o analiza a acestor factori de catre o companie de profil, cum este IteXclusiv, care are o bogata experienta in materie de optimizarea rezultatelor obtinute cu ajutorul motoarelor de cautare si ofera cele mai bune servicii de optimizare SEO.

Infiintata in anul 2008, IteXclusiv este o companie 100% romaneasca, o echipa de exceptie care ofera servicii la standarde occidentale: SEO, web design, consultanta, crearea de magazine on-line etc. Aceasta echipa dinamica are in portofoliu peste 350 de proiecte de web finalizate cu succes si va sta la dispozitie pentru a va optimiza site-ul: imaginile, linkurile, cuvintele cheie, contentul, totul poate fi îmbunătățit pentru a atrage vizitatori.
Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail pe adresa office@itexclusiv.ro ori, daca preferati, sa dati un telefon la 0766.677.047sau la 0747.677.047.


Previous Apelează la o firmă de pompe funebre de încredere
Next De ce ai nevoie daca detii un centru de relaxare