Bilete de avion la preturi excelente pe ruta Bucuresti-Nisa


blogging

Bilete de avion la preturi excelente pe ruta Bucuresti-Nisa

Zborurile catre Nisa au loc de pe Aeroportul International Henry Coanda, aeroport aflat la 16 kilometri de centrul Bucurestiului, pe Calea Bucurestilor 224E. Companiile aeriene ce se ocupa de aceasta ruta sunt: Wizz Air, Easy Jet si Ryanair cu escale la Roma sau Bruxelles sau puteti alege Tarom care ofera zboruri directe, avand o durata de circa 2 ore si jumatate.
In ”capitala Coastei de Azur” veti ateriza pe Aeroportul Nice Cote d’Azur, aeroport situat la aproximativ 6 kilometri de centrul orasului – iar achizitia de bilete avion va recomandam sa o faceti prin agentia Aerotravel. Distanta mica fata de oras face ca orasul sa fie usor accesibil turistilor prin intermediul sistemelor de transport in comun cum ar fi autobzele speciale dar si metroul cat si a taxiurilor stationate la iesirea din aeroport.
Unul dintre cele mai populare orase din Franta, dupa Paris, Lyon, Toulouse sau Marseille, este Nisa. Cu o populatie de aproximativ 350.000 de locuitori, orasul Nisa este unul foarte mare, intinzandu-se pe o distanta de 721 kilometri patrati. Situat pe coasta de sud-est a Frantei acesta are deschidere spre Marea Mediterana, ceea ce il face un loc popular pentru turistii din intreaga lume si al doilea oras ca marime din aceasta zona. Cunoscut si ca Nice la Belle, Frumoasa Nisa, acesta este capitala regiunii Alpii Marini si una dintre cele mai vechi asezari din intreaga Europa. Aici se gaseste un sit arheologic ce dateaza din anii 350 i.Hr, numit Terra Amata. Tot aici puteti vizita puncte turistice de interes precum Hotel Negresco, Opéra de Nice, Place Masséna, Château, Jardin botanique de la Ville de Nice, Monument aux morts, portul, Cours Saleya, Marché aux fleurs, Centrul vechi, Grand Hôtel Impérial sau Fortul de pe Mont Alban. Place du Palais este, de asemeni, o importanta piata din Nisa si, asa cum spune si numele sau, ofera turistilor o arhitectura incredibila si o lectie de istorie veritabila prin palatele ce se afla aici. Puteti vedea Palais de la Justice si Palais Rusca, ambele apartinand justitiei.
Nisa este locatia ideala unde va puteti bucura de o vacanta insorita si relaxanta, un loc in care aveti multe de vizitat si de facut.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous 3D Achsmessgerät
Next Cum m-au ajutat camerele de supraveghere?