Bio Sculpture – sistemul de ingrijire al unghiilor disponibil in Romania


Bio Sculpture este un brand renumit la nivel mondial, reprezentand un adevarat sistem de ingrijire al unghiilor care are ca scop pastrarea sanatatii acestora. Datorita Andreei Lascu, produsele Bio Sculpture sunt prezente si in Romania, aceasta fiind unicul distribuitor din tara.

Bio Sculpture a fost inventat de Elmien Scholtz, care si-a dorit intotdeauna sa realizeze un sistem de ingrijire al unghiilor care nu doar sa imbunatateasca aspectul exterior, ci si starea de sanatate a acestora. Astfel ca, in anul 1988, Scholtz a inregistrat BioSculpture Gel ca fiind primul gel unghii care se indeparteaza prin inmuiere. Incepand de atunci sistemul Bio Sculpture s-a extins in peste 40 de tari, cererea fiind in continua crestere. Chiar daca timpul a trecut, prioritatea Bio Sculpture a ramas cercetarea si realizarea de produse noi care sa sprijine in primul rand santatea unghiilor.

Noutatea Bio Sculpture consta in faptul ca gelul pentru unghii nu contine substante care afecteaza unghia precum acrilici, acetona sau toluene si nu foloseste produse de origine animala in niciunul dintre ingredientele sale. Cu o formula non-toxica imbogatita cu elemente naturale precum trestia de zahar, acesta nu se ciobeste, are un finisaj puternic si flexibil care intareste si protejeaza unghia naturala, fara sa se crape atunci cand unghia este indoita. Pe langa toate aceste avantaje, inovatia majora care sta la baza Bio Gelului este modul in care se indeparteaza. Pentru a inlatura gelul nu este nevoie de nicio agresiune asupra unghiei cu pile sau freze, acesta se inmoaie intr-o solutie speciala care nu afecteaza unghia naturala si se indeparteaza usor cu ajutorul unei spatule.

Este important de subliniat ca acesta a fost primul gel pentru unghii care a primit un certificat de 5 stele de siguranta, tolerabilitate si eficacitate din partea Institutului de Cercetare Clinica FARMOVS PAREXEL. Tehnicienii de unghii care isi doresc sa foloseasca aceste produse trebuie sa urmeze in prealabil Trainingul Bio Sculpture Gel care ii va ajuta sa inteleaga tipologia unghiilor si sa le trateze in functie de nevoile acestora cu produsele Bio Sculpture potrivite. Cei interesati pot accesa site-ul www.bio-sculpture.ro sau pot lua legatura direct cu Andreea Lascu la numarul de telefon 0741.230.240 sau prin e-mail la adresa andreea.lascu@bio-sculpture.ro.


Previous Care este diferenta dintre polenul granule si pastura de albine?
Next Astazi vom afla ca masajul erotic poate fi o adevarata arta