Blogger in timpul liber


blogging

Multi cred ca daca esti blogger atunci nu mai poti avea timp si pentru altceva. Nu este deloc adevarat deoarece pe blog poti scrie in timpul liber. Nu este neaparat nevoie sa te dedici 8 ore pe zi blogging-ului. Cei care scriu doar din placere, se ocupa de blog maxim 1-2 ore pe zi. Exista insa si bloggeri full time care isi dedica viata pentru blog si reusesc sa se afirme foarte repede. Acesti bloggeri au acces la foarte multe evenimente si recomanda o multime de produse si servicii pe care cititorii le pot incerca cu incredere.

Autoritatea bloggerilor a crescut foarte mult si in Romania. Sunt acum foarte multi oameni care fac asta din placere dar si oameni care vor sa fie bloggeri full time. Nu este usor sa te afirmi online daca nu prinzi repede la public. Oamenii cu carisma sunt de obicei cei care reusesc sa atraga multi cititori pe blog. Liviu Tudor este un blogger celebru care s-a facut cunoscut in alte tari. In Romania nu este la fel de cautat precum in America, de exemplu. Eu ii urmaresc activitatea din mediul online de cateva luni si chiar imi place ce scrie pe blogul sau.
Am gasit foarte multe lucruri interesante despre el si cu ce se ocupa. Omul recomanda ceea ce stie sa faca si da sfaturi cititorilor despre cum sa faca si ei acele lucruri ca sa iasa totul bine.

Asa am gasit subiecte din programare si digital media, domenii care sunt la mare cautare oriunde. Orice sfat gratuit care vine din partea unui om cu experienta, este un sfat de luat in seama. Iti recomand si tie sa intri pe site-ul lui LiviuTudor.com daca vrei sa inveti foarte multe chestii interesante despre programare. Ai ce invata de la el si sunt sigur ca iti va placea sa ii citesti toate articolele. Cauta online Liviu Tudor si vezi ce inseamna sa fii blogger cand deja ai un program foarte incarcat dar poti totusi sa scrii si pe blog aproape zilnic.


Previous Critica la adresa unor persoane
Next Trenduri, stiluri si tendinte…