blogroll valiscrie.ro

Blogroll

Pana ma decid daca voi pune link-uri pe prima pagina catre blog-urile pe care le citesc sau nu am intocmit o pagina speciala: Blogroll (click)

Acolo se regasesc oamenii pe care eu ii citesc de fiecare data cand ei scriu ceva pe blog-urile lor si ale caror articole le comentez cu placere. Inca mai caut o solutie de afisare a blogroll-ului pe prima pagina dar cumva sa nu fie prea multe link-uri, ma gandesc la ceva aleator dar va mai dura putin pana voi implementa ceva.

Voi cum va descurcati cu blogroll-urile?

29 comments

 1. Eu am eliminat majoritatea linkurilor din blogroll si cred ca in curand o sa le elimin pe toate, pentru ca nu este necesar din punctul meu de vedere. Imi tin toate blogurile intr-un mare folder cu mai bine de 20 de bookmarkuri 🙂

  RaspundeRaspunde
 2. Da, stai ca nu inteleg, si unde vad blogroll-ul ?
  Ca nu-l vad nicaieri in pagina, sau nu stiu eu sa-l gasesc.
  Il vad doar din post… e ascunsa pagina?

  Ar trebui sa dai mai multa importanta celor pe care ii citesti.
  Nu-i ok sa ii ti intr-o alta pagina separat. Parerea mea.

  RaspundeRaspunde
 3. @Lavinnia: Este pus pe o pagina speciala, trebuie sa dai click unde e scris Blogroll cu albastru. Stiu ca nu e tocmai ok Lavy insa e o solutie temporara pentru ca sunt cativa si nu vreau sa fac iar “carnat” pe prima pagina, caut o solutie de implemetare, ceva dropdown cred.

  RaspundeRaspunde
 4. Ar fi chiar ok un dropdown, sau un script sau ce o fi ala, plugin.. de schimba automat la cateva secunde, sau minute .. nu ma stiu explica 😀

  RaspundeRaspunde
 5. Mereu cand apar in blogroll-uri ma simt entuziasmata, pentu ca e o realizare si e cel mai frumos “cadou” sa vezi ca lumea te citeste cu placere. Multumesc si sa ai o duminic frumoasa!

  RaspundeRaspunde
 6. 1. Linkul catre Alexanu nu este valid. Sa-l modifici!
  2. Cu blogroll pe pagina separata faci mai mult rau decat bine. Daca chiar vrei sa faci ceva ca lumea, fa frumos un widget, pune-l in sidebar, pune MAXIM 10 link-uri acolo, si termini povestea. Asa, ii ajuti mai mult pe cei catre care linkezi.

  RaspundeRaspunde
 7. Hei , ma bucur ca ma aflu in lista ta , daca gasesti si tu ceva ca mine .. sa ti se afiseze maxim 10 si restul in continuare , adica mai ine uitete in sidebar si iti vei da seama.Asta daca iti place cum arata 🙂

  RaspundeRaspunde
 8. @George Ginghina: Eu caut o solutie sa ii afisez pe toti pe prima pagina, doar ca va mai dura putin. Te-am adaugat si pe tine ca iti citeam blog-ul dar am facut o lista la repezeala si acum am actualizato complet.

  RaspundeRaspunde
 9. Imi creste inimioara cand ma vad adaugat in blogroll-ul cuiva. Mersi mult!

  Eu am intr-un folder din bookmarks toate blog-urile pe care le vizitez zilnic. Pe aia ma bazez mai mult.

  RaspundeRaspunde
 10. Ma bucur ca ma regasesc pe lista blogurilor citite de tine, vad ca esti foarte activ, dar nu pot sa nu ma intreb, cand ai timp de atatea bloguri? Ca nu doar citesti, ci si comentezi. Felicitarile mele, domnule! 😀
  Eu cum sa ma descurc? Am unul pe prima pagina si mereu operez modificari in el. Oamenii vin si pleaca…stii tu, apa trece, pietrele raman. 😛

  RaspundeRaspunde
 11. @Nice: Acum e vacanta si am timp.. daca am ceva de scris in 20 de minute maxim deja e “pus pe foaia wordpress” cat despre citit si alte blog-uri o fac printre timp.

  RaspundeRaspunde
 12. Sa speram ca te tii de blogul asta, nu ca in trecut. Merci ca ma comentezi si m-ai trecut in blogroll, apreciez.
  Dar sa stii ca de multe ori o pagina cu atat de multe linkuri si fara text nu e indexata de google, asa ca…se poate numi o lista online…si cam atat 🙂

  RaspundeRaspunde
 13. @Lavinnia:

  Ce ziceam aici mai sus, exista un script care iti schimba la cateva secunde lista de bloguri.
  Ar arata bine, asa prin rotatie nu cred ca ar fi o problema pentru mine.
  Si ma simt wow cand ma vad in blogrollul cuiva fara ca eu sa-l bag, imi face mai mare placerea sa-l citesc.

  RaspundeRaspunde
 14. @Lavinnia: Pai spune-mi daca stii cum se numeste ca eu il caut de ceva timp si nu il gasesc, ar fi perfect un asemenea script. Eu nu cer la nimeni sa ma adauge atata timp cat eu ii urmaresc blog-ul si el/ea la fel nu exista bucurie mai mare.

  RaspundeRaspunde
 15. Vali, mersi mult că m-ai trecut și pe mine în blogroll, probabil îmi voi face și eu un blogroll în curând, însă tot pe o pagină dedicată, nu aș vrea să umplu index-ul blogului cu link-uri externe, probabil cea mai mare grijă a tuturor în timpurile astea în care nimeni nu-l mai înțelege pe google.

  RaspundeRaspunde
 16. Multumesc mult ca ai facut in asa fel sa fac si eu parte din acea lista, o sa te adaug si eu zilele astea pentru ca te citesc cu drag si blogurile noastre sunt lansate in zile apropiate.

  PS: Am revenit, blogul este din nou Online!

  RaspundeRaspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ValiScrie.ro 2018
Shale theme by Siteturner