BrandGSM iti ofera cele mai bune accesorii si huse pentru noile smartphone-uri lansate de Apple


Noile telefoane de la Apple au fost prezentate recent printr-un eveniment desfasurat in Copertino, California pe data de 12 septembrie. Acolo au fost prezentate noile modele de iPhone XR, XS si XS Max plus multe altele printre care si un smartwatch. Dar sa trecem peste alte detalii si sa ne concentram asupra acestor telefoane.

Acestea au fost inspirate, cum era de asteptat, din modelul anterior, iPhone X, pastrand in mare parte designul acestuia, inclusiv acel breton atat de controversat. Noile modele de iPhone dupa cum ati vazut sunt in numar de 3. iPhone-ul XR este o varianta ceva mai ieftina fata de celelalte doua ce are un display de tip IPS LCD de 6.1 inchi iar in ceea ce priveste specificatiile nu este cu mult mai diferit fata ceilalti doi frati care sunt cu putin mai puternici. Pentru variantele de XS, aici avem doua telefoane identice cu o singura diferenta: unul are un ecran de 6.5 inchi si celalat de 5.8 inchi, ambele fiind Super AMOLED.

Probabil toti doritorii de cand au primit vestea lansarii au inceput cautarea dupa accesorii si huse iPhone XS Max, XS si XR. Trebuie sa stici ca prin intermediul celor de la BrandGSM, va puteti achizitiona o husa iPhone XS Max, chiar daca mai sunt cateva zile pana la lansarea oficiala in magazinele de la noi.

Insa cei de la BrandGSM s-au pregatit inca de cand acesta a fost lansat pe 12 septembrie, pentru ca toti iubitorii de iOS, sa isi poata achizitiona o husa pentru noul lor iPhone inainte de cumpararea telefonului, astfel incat acestia sa poata sa ofere protectia necesara inca din primul minut de utilizare. Avand in vederea valoarea unui device ca acesta nu prea cred ca o sa existe cineva care nu o sa il protejeze corespunzator.

Nu mai stati pe ganduri si accesati site-ul BrandGSM.ro deoarece acest stoc pentru noile telefoane de la Apple este unul destul de limitat deoarece totul este inca la inceput iar daca vrei sa ai o protectie in plus pentru telefon sfatul meu este sa te grabesti.

Daca sunteti in cautarea unei huse originale pentru unul dintre aceste modele, trebuie sa stiti ca mai dureaza putin pana cand acestea vor fi scoase pe piata, insa nu mai devreme de aparitia telefoanelor in magazine. Dar cei de la BrandGSM comercializeaza huse si accesorii pentru toate modelele de telefoane care nu sunt neaparat originale dar sunt de o calitate excelenta si se potrivesc perfect cu telefoanele pentru care au fost concepute.

Eu deja mi-am comandat de pe BrandGSM.ro o husa pentru viitorul meu iPhone iar calitatea este neasteptat de buna si sunt sigura ca aceasta se va potrivii perfect pentru iPhone-ul XS Max pe care urmeaza sa il achizitionez.


Previous Alegerea videografului de nunta in cativa pasi
Next Formatie nunta supranumita Punctualitate