Bucatarii pe orice dimensiune


Cand ai reusit sa iti iei prima locuinta, bucuria este una imensa. Nu conteaza ca ai o grasoniera de 30 mp. Este a ta si vei transforma acel loc in universul tau, spatiul in care te vei simiti, intr-adevar, ca acasa. Insa o locuinta mica vine la pachet cu multe provocari printre care si mobilare. Desigur, asta nu presupune a avea un buget imens, insa presupune amenajarea ei cu cap, astfel incat sa ai tot ceea ce este necesar fara sa “sufoci” atmosfera.

Una din marile provocari este amenajarea bucatariei. De obicei, bucatariile garsonierelor sau a apartamentelor mici sunt si ele…mici. Exista bucatarii unde daca intinzi bratele de la un capat la altul aproape ca atingi ambii pereti.      Primul gand va fi ce poti aseza acolo astfel incat sa ai tot ceea ce iti trebuie. Adica ai nevoie de spatii de depozitare, loc pentru gatit si pentru prepararea felurilor de mancare si, desigur, o masuta unde sa bei o cafea sau sa mananci.

Ei bine,  echipa de la Kuechentreff s-a gandit la asta si astfel aici poti face bucatarii la comanda. Preturile sunt pentru toate buzunarele, insa calitatea este una de top. Bucatariile sunt concepute si asamblate in Germania. Asta iti va oferi siguranta ca vei avea ceea ce iti doresti, cu finisaje si un aspect deosebit, iar functionalitatea va fi perfect adaptata nevoilor tale. Echipa de aici stie cum sa faca o amenajare bucatarie mica astfel incat tu sa nu duci lipsa de nimic.

Te poti “juca” si tu cu design-ul mobilierului. Pe site-ul Kuechentreff exista un configurator pentru bucatarii care te va ajuta sa realizezi de unul singur un proiect. Poti incerca de cate ori vrei pana vei obtine aranjamentul dorit. De asemenea, te poti inspira de pe site din modelele deja existente. Poti alege orice forma si culoare doresti.  Rezultatele te vor uimi. Este indicat sa ceri sfatul specialistilor, mai ales cand ai un spatiu atat de mic. Ei iti pot sugera exact ce fel de corpuri iti sunt necesare pentru a avea spatiu sa te misti, dar si pentru a depozita sau gati in voie. Indiferent de dimensiunea bucatariei tale, Kuechentreff iti va pune la dispozitie cea mai frumoasa mobila, personalizata conform gusturilor si necesitatilor tale.


Previous Cu becuri si led-uri auto Gotek.ro cu siguranta nu veti da gres!
Next Alege cel mai bun fotograf pentru nunta ta