Cabina de dus potrivita pentru baia ta


blogging

Cabina de dus a devenit incet dar sigur un accesoriu prezent din ce in ce mai des in baile noastre. Acest lucru se datoreaza fie lipsei de spatiu din baie fie datorita faptului ca este mult mai practica o cabina de dus spre deosebie de o cada. Avand in vedere ca este un accesoriu care va fi utilizat intens, cabina de dus trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a putea afirma ca am achizitionat cea mai potrivita cabina de dus. Dintre acestea, cele mai importante crtierii din punctul meu de vedere sunt urmatoarele:

– In cazul in care se opteaza pentru o cabina de dus doar datorita spatiului restrans din baie atunci dimensiunile cabinei de dus reprezinta unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa se tina cont in momentul in care se face achizitia.

– Avand in vedere ca baia este un mediu nociv pentru foarte multe materiale datorita nivelului de umiditate, materialul din care este confectionata cabina de dus trebuie sa reziste cu brio acestui mediu. Chiar daca achizitionarea unei cabine de dus nu reprezinta una dintre cele mai costisitoare achizitii pe care le facem de-a lungul timpului este totusi un accesoiu pe care nu il cumparam in fiecare zi, motiv pentru care durabilitatea acestuia trebuie sa fie unul din criteriile de selectie. Sticla mata, plasticul, metalul, plexiglasul ori chiar lemnul sunt doar cateva din materialele ce se regasesc in constructia unei cabine de dus.

– Pentru ca in momentul de fata dusul nu mai reprezinta doar modalitatea prin care ne spalam, accesoriile cu care este echipata o cabina de dus reprezinta un alt element foarte important ce trebuie avut in vedere in cazul in care se doreste imbinarea utilului cu placutul. Hidromasajul este unul dintre cele mai achizitionate accesorii atunci cand vine vorba despre accesoriile unei cabine de dus care ofera momente cat mai relaxante. Pentru ca astfel de accesorii pot ridica destul de mult pretul de achizitie a unei cabine de dus recomand celor care sunt adeptii acestor accesorii care ofera momente relaxante in timpul dusului achizitionarea unei astfel de cabine de dus atunci cand aceasta se afla la promotie.
Poti afla mai multe detalii accesand contul de Slideshare Arabesque Romania.


Previous Sfaturi utile in alegerea rochiei de ocazie
Next Inscriptionari vitrine