Cadouri fine pentru persoane dragi


blogging

Desi perioada cadourilor si a florilor a cam trecut nu e niciodata momentul nepotrivit pentru a oferi un cadou dragut unei persoane apropiate. Asa cum doresc eu sa ii fac cat de curand prieteni mele fara a marca nici un eveniment anume, pur si simplu merita.

Am intrat pe artcraft-boutique.ro si cred ca o sa aleg ceva din categoria bijuterii handmade  deoarece stiu ca ii plac si sunt chiar dragute plus ca nici pretul nu este foarte piperat pentru vremurile in care traim. Sunt sigur ca gestul conteaza mai mult decat obiectul daruit insa as dori sa ii faca si ei placere sa poarte bratara respectiva.

Ma uitam si prin celelalte categorii gen  inele placate insa ea nu prea poarta inele si nicidecum placate cu aur sau cu pietre, nu e mare fana de accesorii. Daca doriti sa oferiti cadouri persoanelor ce va sunt aproape de ani de zile precum sotiilor v-as recomanda verighete din argint am vazut ca sunt cat de cat la moda iar preturile din nou va spun nu sunt mari deloc, intre 100-200 RON, nu este chiar asa de mult pentru sotia dvs.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Sora-mea, o nebuna si jumatate
Next Ai nevoie de o proteza auditiva ?