Cadouri Inedite pentru Femeile Insarcinate


cadouri-gravide

Sarcina este o perioada dificila atat pentru corpul, cat si mintea unei femei, de aceea este important sa fiti alaturi de ea in aceasta perioada, iar un mod inedit de a arata ca o pretuiti este sa-i oferiti acesteia un cadou inedit.

Un cadou foarte apreciat este cel de care gravida are nevoie in acel moment. Nu va trebui sa o intrebati direct, ci doar sa o ascultati cu atentie atunci cand vorbeste. In cazul in care va spune ca are dureri de spate, un abonament la masaj pentru femei insarcinate este o idee foarte buna.

Asigurati-va mereu ca achizitionati un produs de calitate pentru ca un astfel de produs va rezista mai mult. Alegeti intotdeauna cadouri gravide inedite daca vrei sa surprinzi intr-un mod placut.

Cele mai bune idei de cadouri

Ii puteti oferi viitoarei mamici niste cadouri care o vor face sa se simta mai confortabil in perioada sarcinii. Un album foto care sa-i aminteasca mamicii de perioada de maternitate este o idee pe care unele femei ar putea sa o imbratiseze. Inainte de a-i face poze, ii puteti face o programare la salon. Specialistii o vor rasfata cu machiajul si coafatul, ea simtindu-se ca un adevarat model.

Hainele pentru gravide sunt si ele o optiune importanta. Multe femei insarcinate nu vor sa dea bani pe haine noi pentru ca urmeaza sa le poarte pentru perioada scurta de timp. Vor aprecia insa o rochie speciala care sa le faca sa se simta cat mai bine. Toata lumea are nevoie de relaxare, iar o femeie insarcinata trece prin schimbari psihice si fizice intense. Bebelusul este destul de greu, acesta provocandu-i mamei niste dureri de spate destul de mari. Un masaj special o va scapa pe moment de aceste dureri si se va simti mult mai bine si mai relaxata.

O perna moale pentru gravide este si ea o optiune de avut in vedere. Aceasta perna va ajuta gravida sa doarma intr-o pozitie care sa nu-i provoace dureri. O astfel de perna se va mula pe forma corpului, astfel incat o parte a corpului sa fie mai ridicata, iar burtica sa incapa mai bine.

Un alt cadou cu adevarat inedit este un colier pentru gravide. Bola este un colier traditional in Mexic ce scoate in sunet cristalin, acesta avand puterea de a chema ingerul pazitror care ofera protectiei mamei, dar si bebelusului. Acest colier este purtat in dreptul burticii si produce un zgomot usor care se pare ca este auzit de bebelus.


Previous Ai case de pariuri online mai accesibile ca oricand
Next Cum sa alegem manerele de mobila