Calculatoare second hand


depozitul de calculatoare second hand

Am calculatorul din 2007 iar in decembrie face 7 ani de existenta in casa mea. In 7 ani am schimbat doar placa video, prin 2010 cand cea veche s-a ars si prin 2012 dvd-writterul care si acesta nu a mai vrut sa functioneze, in rest am aceeasi configuratie din 2007 si pe care chiar nu prea vreau sa o schimb.

Insa de cateva luni a inceput sa se miste cam greu si banuiesc ca ar fi memoria RAM deoarece am si Windows 7 pe el si lucrez mult la el adica mai multe task-uri deodata si atatea programe si foldere deschide il cam deruteaza.

Nu ma incanta deloc sa imi cumpar un desktop nou sau un laptop, mai ales un laptop. Niciodata nu mi-au placut laptop-urile si nici nu cred ca o sa imi placa. Ma gandeam sa cumpar din depozitul de calculatoare second hand o unitate si impreuna cu piesele din cea pe care o am acum sa fac o unitate cu piese cat mai bune.

Nu am nevoie oricum de o configuratie prea puternica deoarece nu prea ma joc am nevoie mai mult pentru internet, lucrari in Office, filme, muzica si cam atat. Procesorul pe care il am 1.6 Dual Core se descurca bine, pe langa 1gb RAM  pe care il am as mai adauga 2-3 GB, inca 1 cooler pe placa video actuala (256MB).

Cam asta este configuratia de care as avea nevoie insa momentan stau cu ce am pentru ca nu e chiar atat de rau. Pentru calculatoare second hand sau piese va recomand www.pretulok.ro


Avatar

Ionut Cosmin

Previous 14 sfaturi pentru a slabi fara efort
Next Dacia Duster facelift