Calitatea ferestrelor Aplast


blogging

Produsele din ziua de astazi de slaba calitate sunt deplorabile, mai ales ca trebuie schimbate foarte des (vorbesc despre produse cu folosinta pe termen lung).

Importanta alegerii unei ferestre de calitate superioara este una foarte mare, datorita faptului ca, in momentul de fata, produsele slabe din punct de vedere calitativ se deterioreaza foarte repede, asadar multe persoane incearca sa cumpere produse cat mai bune (calitativ) astfel incat sa nu le schimbe des.

Lucrez in domeniul online si am facut un studiu despre magazinele de tip eCommerce (ex: magazine online) si despre calitatea produselor pe care acestea le comercializeaza, intrucat am vazut ca in mediul online, de cele mai multe ori, produsele sunt mai bune atunci cand vorbim de calitate fata de magazinele din mediul offline, iar preturile sunt chiar mai mici, in anumite cazuri.

Acest lucru m-a facut sa prefer sa comand online majoritatea articolelor de imbracaminte, produselor IT, electronice, electrocasnice si asa mai departe. Plus, fata de acest lucru, exista un avantaj atunci cand comanzi online, avantaj ce ma face sa prefer comertul electronic, acela fiind modul in care se efectueaza comenzile (nu este nevoie sa te deplasezi), iar produsul vine la domiciliu.

Pentru foarte multe persoane acesta este un lucru care le face sa aleaga magazinele online in detimetrul celor offline.

Revenind la calitatea produselor si sa vorbesc despre faptul ca in urma cu cateva zile am aflat cat de importanta este alegerea unei ferestre (fie de interior sau exterior) de calitate superioara. Am patit sa schimb o fereastra in apartament, iar la cateva zile sa se deterioreze foarte tare din cauza vremii de afara. Asadar, am apelat la produse precum ferestre glisante si ferestre din lemn de la o firma renumita din Romania, chiar daca pretul este mai ridicat fata de firmele mai putin cunoscute.

Intr-adevar, uneori ce este scump nu este chiar de buna calitate, insa, pentru a afla acest lucru este nevoie de atentie asupra detaliilor produselor si nu sa ne uitam doar la pret. Am mers de cateva ori pe premiza “e scump, e bun” si m-am inselat amarnic, fapt pentru care am inceput sa citesc toate detaliile produselor, care chiar uneori par plictisitoare si de neinteles. Ei bine, cat de plictisitoare ar parea merita citite.

Mi-am invatat lectia cu produsele de slaba calitate si am aflat ca pentru ca un produs sa reziste trebuie sa fie si bun din punct de vedere calitativ, chiar daca pretul este putin mai marisor.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Curtea mea este dotata cu jocuri care anima atmosfera
Next De ce este musai sa ai asigurare RCA