Camioane Scania ofera cel mai bun leasing!


Recent, am vrut sa mai adaug un cap tractor flotei de camioane de la firma mea.

Nu voiam sa investesc foarte mult, asa ca am decis ca il voi cumapra la mana a doua. Desi am mai cumparat in trecut la mana a doua, de data aceasta voiam sa cumpar in leasing. Auzind de programul de leasing camioane de la camiaone.scania.ro, pentru gama lor de camioane second hand, am decis ca sunt cei mai potriviti pentru acest lucru. 

Fiind din Craiova m-am dus la sediul lor din Dolj pentru a vedea masinile disponibile, dar si pentru a intocmi actele. Odata ce am ajuns in parcul auto, i-am zis dealerului ca vreau un cap tractor care sa nu depaseaca 40.000 euro. Dupa ce am vazut cateva modele, m-am hotarat asupra modelului Scania R 410 LA4x2MEB. Este un cap tractor rulat, insa este intretinut foarte bine, iar pretul a fost chiar mai mic decat imi propusesem. Am decis inca de la incpeut sa cumpar in leasing, iar contractul de cumaprare a fost efectuat in aceeasi zi folosind programul de leasing camioane de la Scania.

Ce inseamna leasing?

Cumpararea unei masini in leasing este o solutie des folosita, la care apeleaza atat persoanele fizice, cat si companiile. In prezent, existe doua forme principale de leasing: financiar si operational. 

Leasingul financiar este forma cea mai des intalnita. Aceste finantari se aseamana cu un credit bancar. Clientul (denumit si locatar) isi achizitioneaza masina prin intermediul unui imprumut, pe care il ramburseaza apoi in rate. 

Pe perioada contractului, proprietarul masinii este firma de leasing, urmand ca abia la finalul contractului, clientul sa devina proprietar. Riscurile si beneficiile aferente dreptului de proprietate trec insa asupra utilizatorului inca din momentul semnarii contractului.

Leasingul operational este o solutie mai putin utilizata. Aceast tip de contract se aseamana cu unul de inchiriere. De aceea, rata lunara – denumita chirie – nu se va calcula tinand cont de o rata a dobanzii (asa cum se intampla la credite), ci in functie de gradul de depreciere a masinii pe perioada contractului si de marja de profit a companiei de leasing.

Asadar, este extraordinar de avantajos sa cumperi in leasing de la camioane.scania.ro.


Previous Kaufland România anunță în premieră serviciul de livrări rapide la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo
Next Tu știi ce fotografii să faci la nuntă? Cu siguranță articolul următor îți va fi de folos