Când masca nu ascunde, ci dezvăluie


Dacă vorbeai în Antichitate despre măști, cel puțin pe la noi prin Europa, toată lumea s-ar fi gândit direct la instituția care a consacrat-o, teatrul grec. Dacă vorbești astăzi despre mască, sunt multe șanse ca prima referință care vine în minte să fie la măștile de față, cel puțin în rândul segmentului feminin.

Două noțiuni aparent diametral opuse. Dar dacă te gândești puțin, distanța dintre ele nu este chiar așa de mare, căci încă împărtășesc o funcție comună: ambele dezvăluie ceva ascuns inițial privirii. Iar dacă teatrul dezvăluia peronaje mitologice, măstile de față organice de la MyORGANIC te dezvăluie…pe tine.

De ce măștile de față de la MyORGANIC nu cosmetizează realitatea, ci o dezvăluie

        În primul rând pentru că sunt bio și nu sunt invazive, adică nu lucrează împotriva naturii organismului, ci din contră. Fiecare mască de față bio de la myorganic.ro este special concepută pentru a ajuta tenul tău să își dezvăluie întregul potențial, într-un mod sănătos, lipsit de contraindicații. Ingredientele naturale pe care le folosesc garantează deopotrivă non-toxicitatea, siguranța și performanța utilizării. Iar varietatea de oferte garantează soluționarea oricărei probleme. Fie că ai tenul sensibil, cu pistrui, tern și lipsit de strălucire, cu probleme pigmentare sau legate de circulația periferică, extrem de sensibil la lumina solară sau dimpotrivă, gama de măști de față propusă la MyORGANIC îți va acoperi, cu siguranță, toate necesitățile.

Ba chiar mai mult, îți va potența frumusețea naturală a propriei pielii, în totală armonie cu nevoile intrinseci ale pielii tale. Compoziția acestor măști este gândită nu numai pentru a proteja tenul de agresiunile zilnice, ci și pentru a-i reda frumusețea naturală. Alături de ceaiul verde, mierea, castravetele, banana, aloe vera și multe alte ingrediente consacrate deja în materie de frumusețe, regăsim în oferta MyoORGANIC și ingrediente ceva mai exotice ale căror propietăți miraculoase te vor încânta, cu siguranță. Pudra de lemn de santal, baobabul, cristale de turmalină, uleiul de karanja sunt cîteva dintre secretele frumuseții naturale pe care MyORGANIC le aduce pe piața românească din cele mai îndepărtate colțuri și tradiții ale lumii. Și tocmai pentru ca frumusețea să își atingă potențialul maxim, nestingherită de granițe geografice sau prejudecăți culturale. Tenul tău își poate acum dezvălui întreaga sa frumusețe, beneficiind nu numai de învățăturile autohtone ci și de cele mai îndepărtate tradiții privind îngrijirea naturală a pielii.

Iar dacă nici asta nu te convinge, MyORGANIC…te susține!

        Tocmai pentru că suntem foarte diferiți, cu nevoi pe măsură și pentru că cei de la myorganic.ro înțelege acest lucru, oferta sa nu se limitează la măști de față bio gata făcute, ci îți dau posibilitatea să fii propriul tău cosmetician. Dacă ești pasionat de măștile de fata hand-made, îți poți face singur masca potrivită folosind doar experiența și priceperea marca MyORGANIC.

În bucătăria magazinului online de produse organice myorganic.ro găsești deopotrivă ingrediente și instrumente necesare confecționării propriilor măști. Dacă măștile peliculare, de peeling, de lifting, exfoliante, hidratante, anti-aging, restructurante (și multe altele) nu acoperă, până la capăt, nevoile tale, poți oricând încerca să personalizezi rețetele de pe site sau să îți creezi propia ta mască organică. Orice ai decide, ești liber să încerci!

Sub protecția expertizei celor de la myorganic.ro și a celor mai bune ingrediente, nu aveți cum să greșiți. Folosind numai ingrediente bio, tenul tău va fi permanent în deplină siguranță. Iar frumuseșea care există în fiecare dintre noi va putea fi dezvăluită. Pentru că acesta este obiectivul MyORGANIC: frumusețe și sănătate pentru toate tipurile de piele! La vedere!


Previous Cum alegem o lampa cu uv
Next ELKO distribuie in Romania noul switch KVMP 4K de la ATEN pentru operatiuni multi-view