Cand si de ce trebuie sa purtam gulere cervicale


Atunci cand vine vorba de sanatatea noastra, tratam foarte serios fiecare problema pe care o putem intampina, fie ca este vorba despre o urgenta medicala sau nu. Atunci cand vine vorba de problemele cervicale, trebuie sa intelegem, pentru inceput, cauzele lor si de ce medicii ne recomanda sa purtam gulere cervicale, in astfel de cazuri. Asadar, cand si de ce trebuie sa purtam gulere cervicale si de unde putem sa le achizitionam la preturi accesibile?

Gulerele cervicale sunt dispozitive ce se utilizeaza doar in urma unor accidentari, din care au rezultat fracturi, luxatii sau subluxatii ale vertebrelor cervicale. Acestea sunt indicate pentru imobilizarea zonei gatului in urma acestor traumatisme, schimbari degenerative ale coloanei vertebrale sau interventii chirurgicale in regiunea cervicala. Rolul lor este acela de a mentine aceasta regiune in pozitie fixa, pana la vindecare completa.

Mkd-Medicale este site-ul specializat in importul si comercializarea de consumabile medicale, instrumente medicale, articole din hartie pentru sistemul industrial (prosoape de hartie, role medicale), articole  de unica folosinta , consumabile saloane de infrumusetare, uniforme de lucru, detergenti si dezinfectanti, aparatura medicala care va pune la dispozitie gulere cervicale de cea mai buna calitate. Mkd-Medicale pune mare pret pe sanatate, de aceea ofera doar cele mai bune consumabile medicale de pe piata.

Pentru ca sunt fabricate din materiale speciale si de buna calitate, fiind astfel si foarte usoare, netoxice si hipoalergenice, aceste dispozitive asigura un nivel ridicat de confort in momentul in care sunt purtate. In plus, stabilizeaza nivelul gatului in pozitie functionala convenabila, reducand presiunea asupra vertebrelor cervicale si evitand traumatizarea radacinilor nervilor spinali, fara a crea disconfort.

Atentie! Purtati guler cervical doar la recomandarea medicului specialist. Nu apelati la remedii dupa ureche sau aflate de pe internet, deoarece puteti crea probleme la nivelul gatului sau le puteti agrava pe cele existente deja. Gulerele cervicale intra la categoria de ‘’aparatura medicala si consumabile medicale’’, fiind produse cu care trebuie sa umbli cu grija si doar la recomandari medicale, astfel incat utilizarea lor sa aiba si efectele dorite. In plus, trebuie sa te orientezi doar catre cele care garanteaza si calitatea produsului pe care il folosesti.

Previous 3 beneficii ale cititului de carti copii seara pentru cei mici
Next Ursus Breweries lansează B-LIFE Botanicals, o băutură răcoritoare și o inovație în categoria băuturilor fără alcool