Cand te grabesti mai tare, atunci se sparge parbrizul mai repede…


blogging

Duminica, ora 8, 30. M-am trezit de la ora 6, desi nu ma duc la serviciu din cauza programului supraincarcat. Totul este cronometrat, de aceea ma grabesc si orice secunda valoreaza aur. Trebuie sa fac cumparaturi pana la 10. Sper sa nu fie coada la casele de marcat si nici printre rafturi sau in raioane sa ma pot misca in voie si rapid.
Sotia mea are timp sa se pregateasca pana la ora 17 fiindca ii sunt ajutor de nadejde. La ora 16, 30 trebuie sa fiu la aeroport sa iau parintii stabiliti in SUA fiindca ne sunt oaspeti de seama.

Vom da un adevarat banchet in cinstea lor cu mancare si muzica romaneasca. Noi nu am putut sa plecam din tara, ei s-au obisnuit acolo, de aceea momentele de intalnire reprezinta ceasuri de sarbatoare. Deja ii imbratisez in gand in timp ce asez marfa din caruciorul de cumparaturi pe banda.
“Doamne, cate am putut sa cumpar si ce fericit sunt ca imi vin parintii, ca suntem toti sanatosi si ca am ce cumpara!”
Iau repejor produsele scanate si le pun din nou in cos sa nu-i las sa astepte pe cei din spatele meu. Ma voi retrage undeva sa pun marfa in sacose, apoi o voi aseza in portbagaj si voi zbura catre casa. Ies cu viteza din parcare, iar cel care vine nu se asigura si ma loveste. Parbrizul se face tandari, in rest, ca o minune, masinile nu au nimic. Nu avem chef de cearta, iesim din masini, privim paguba si ne dam mana. Ne intelegem amiabil.

-Ah, domnule, si la 16, 30 trebuia sa iau pe cineva drag si important de la aeroport, spun cu regret!
-Nu ati auzit de cea mai buna firma de parbrize auto Bucuresti ma intreaba cu mirare? Se numeste Parbrizeacasa.ro. Contactati-i si nu veti fi dezamagit!
-Este duminica repet ziua apasat!
-Nu si pentru ei care lucreaza 7 zile din 7 zile. Aveti incredere in ceea ce va spun! Ma simt vinovat de incident si doresc sa nu intarziati de la intalnirea cu oamenii dragi. Este de ajuns sa puneti detaliile la punct, iar intr-o ora sunt la dumneavoastra cu tot ceea ce este necesar pentru montarea parbrizului. Este ora 11, iar la 13 va garantez ca veti avea parbrizul intact la masina!
Am multumit pentru informatie si am plecat abatut catre casa. Cand a vazut sotia geamul facut tandari, nu si-a putut ascunde nemultumirea si m-a sfatuit sa programez un taxi. Am incercat sa contactez firma sa vad daca soferul cu care ma tamponasem usor avea dreptate.
Mi s-a raspuns rapid si in 30 de minute echipa se afla acasa la mine. Au venit cu aparate, parbriz, consumabile si au lucrat contra cronometru.

Puteam folosi masina la ora 12, 45. Interactiunea cu ei mi s-a parut miraculoasa si mi-a parut bine ca i-am descoperit.
Daca nu ar fi existat, oare cum m-as fi descurcat? Am achitat superincantat pretul destul de scazut raportat la manopera, deplasare si calitatea parbrizului si a substantelor folosite pentru fixarea acestuia si am fost la aeroport la ora stabilita.


Previous Ce trebuie sa stiti despre repararea sistemului de aer conditionat
Next ”Operatiunea intins cablu” semana cu ridichea uriasa