Capace de plastic eficiente, rezistente si reciclabile de la Schoeller Allibert


In ziua de azi, orice activitate economica din zona comertului, a serviciilor si, mai ales, a productiei, ar fi de neconceput fara ambalaje, fara sisteme de depozitare si manipulare a produselor finite, a materiilor prime si a materialelor. Fie ca este vorba de boxpaleti, de containere IBC, de ladite de fructe sau de lazi de bere, este mai bine pentru dumneavoastra sa le protejati, acoperindu-le. Iar pentru asta, nu exista solutie mai buna si mai eleganta decat sa achizitionati capace plastic de la Schoeller Allibert!

De ce neaparat Schoeller Allibert? Pai, e simplu: pentru ca ei sunt „taticii” ambalajelor, de aia! Compania are o experienta de peste jumatate de secol in a inventa, a proiecta si a dezvolta solutii sisteme de ambalare din plastic returnabile – este lider european in acest domeniu, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori din intreaga lume. Compania are reprezentante in Germania, Polonia, Ungaria, Finlanda, Republica Ceha, Olanda si, bineinteles, Romania. Si are clienti in intreaga lume – firme si companii de prestigiu care activeaza in domenii precum industria aerospatiala, industia chimica, electronica, industria farmaceutica, industria alimentara, gestionarea si reciclarea deseurilor, industria textila, cea a produselor de pielarie si incaltaminte etc – care s-au convins (si asta nu de ieri, de azi!) de calitatea produselor Schoeller Allibert.

Cele doua firme care dau numele acestui grup au fost fondate in 1958 si, respectiv, 1962, iar de atunci incoace, compania a „absorbit” alte entitati economice cu experienta in domeniul ambalajelor din plastic, cum ar fi Wavin Trepak, Arca Systems si Linpac Allibert. Fiecare noua fuziune a adus in cadrul grupului noi tehnologii si noi domenii de expertiza – nu este deci de mirare ca Schoeller Allibert a izbutit sa-si adjudece nu mai putin de 25% din piata europeana de ambalaje reciclabile.
De fapt, cuvantul „reciclabil” sta la baza filozofiei companiei, pentru ca toate, absolut toate, ambalajele si sistemele de depozitare a marfurilor, materialelor si materiilor prime produse de Schoeller Allibert sunt 100% reciclabile! Nu intamplator, unul dintre domeniile de activitate ale companiei il constituie reciclarea – in fond si la urma urmei, planeta pe care traim este un sistem inchis, iar materiile prime nu sunt inepuizabile!
In plus, ambalajele si sistemele de depozitare oferite de Schoeller Allibert nu sunt numai „eco friendly”, ci si rezistente – „tin la tavaleala”, cum spune romanul. Materialele plastice din care sunt facute containerele, laditele, boxpaletii si capacele marca Schoeller Allibert sunt de prima calitate, astfel incat „durata de viata” a ambalajelor si sistemelor de depozitare este foarte mare. Ceea ce inseamna ca, daca veti achizitiona capace din plastic, ladite si alte produse ale acestei firme, veti putea creste siguranta transportarii produselor dumneavoastra, reducand drastic procentul deteriorarilor. Ceea ce inseamna ca va veti amortiza destul de repede investitia.Pe deasupra, beneficiarii dumneavoastra vor aprecia grija cu care va ambalati produsele!

Trebuie mentionat si faptul ca Schoeller Allibert, in afara unei game foarte largi de produse standard, fabricate la dimensiuni precise pentru a fi compatibile cu toate echipamentele de manipulare, le ofera clientilor sai si personalizate (forma, dimensiuni, culori etc), in functie de dorintele si specificatiile acestora.
Daca doriti sa aflati mai multe amanunte, va puteti deplasa la sediul filialei Schoeller Allibert din Romania, situat in Bucuresti, pe strada Turnu Magurele la numarul 270 D, puteti telefona la numerele 00 40 31 102 46 50 si 00 40 21 460 20 88 sau puteti trimite un e-mail pe adresa info.romania@schoellerallibert.com.

Previous Ceasuri frumoase si elegante
Next Cum am trecut cu bine peste această iarnă