Castiga bani online promovand Sole


blogging

SoleShop.ro îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness).
Portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri.
Poate ca aceste informatii nu inseamna inca nimic pentru tine, dar pentru cei care stiu despre promovarea Sole in Profitshare stiu direct si despre castigurile pe care le presupune acest lucru. Dar o sa va povestesc in acest articol si voua despre ce este vorma mai exact.
Sole este unul dintre site-urile care se ocupa cu vanzarea de produse de infrumusetare in Romania, desi are o vechime de doar 3 ani a reusit sa se faca remarcat foarte rapid de clienti acest lucru fiind dat atat de calitatea produselor vandute dar si de diversitatea lor, fie ca vorbim de firme sau chiar de preturi SOLE exceleaza in toate. Cel de al doilea sait, Profitshare, este platforma cu cele mai mari vanzari din tara noastra si se bucura de un real respect atat din partea clientilor cat si din partea afiliatilor.
Cei de la Sole au decis sa se asocieze cu cei de la Profitshare rezultand astfel Sole in Profitshare lucru care s-a dovedit a fi ceea mai buna metoda de a castiga bani direct din confortul si linistea casei tale. Pentru fiecare comanda facuta de cineva care v-a accesat site-ul primiti un comision, mai sus aveti exact procentele pentru fiecare categorie de produse. Pe deasupra beneficiati si de concursuri sau chiar de premii in functie de activitatea de pe site, nici clientii vostrii nu sunt uitati pentru ca reducerile se schimba de la o zi la alta, tocmai pentru a-i ajuta sa se decida mult mai repede ce produs li se potriveste.


Previous Aer conditionat ieftin
Next Unde mergem in vacanta la anu’ – croaziere in 2016