Cat de util este un site web?


Exista mai multe metode prin care puteti transforma un site web intr-un instrument util de afaceri. Sunt necesare tehnici de online marketing daca doriti sa va desfasurati activitatea eficient in mediul virtual.

O intrebare importanta la care ar trebui sa incercati sa raspundeti ar fi: ce ar trebui sa faca site-ul pentru clientii dumneavoastra?

Servicii! Intr-adevar un site bun ar trebui sa ofere servicii bune, asemenea unui angajat bun. Ganditi-va la site-ul dumneavoastra ca la un showroom de prezentare a produselor, o vitrina a unui magazin. Este cartea dumneavoastra de vizita.

Site-ul este locul in care clientii va intalnesc, unde merg sa caute informatii suplimentare si sa faca mai multe comparatii. Primele impresii sunt foarte importante.

Urmarirea si masurarea feedback-ului in marketingul online

Folositi site-ul pentru a atrage mai multi vizitatori si masurati feedback-ul din partea lor. Aecst lucru va va ajuta sa luati decizii cu privire la modificarile pe care trebuie sa le implementati. Iata cateva repere care va pot indruma cum ar trebui sa faceti o analiza a site-ului web:

– Numar de vizitatori (vechi si nou)
– Cat timp petrece fiecare vizitator pe site
– Ce pagini sunt vizualizate cel mai mult
– Locatia vizitatorilor

Site-ul trebuie sa-i incurajeze pe vizitatori sa cumpere

Incurajati actiunea. Este important sa faceti acest lucru urmarind cateva aspecte:

– La ce doriti sa se uite vizitatorii pe site-ul dumneavoastra?
– Ce vreti sa faca atunci cand pararesc site-ul?
– Ce vreti sa-si aminteasca cel mai mult de pe site-ul dumneavoastra?

Dupa ce raspundeti la aceste intrebari, puteti incepe sa concepeti un plan pentru pagina de start.

Pentru vizitatori trebuie sa fie usor sa intre in contact cu dumneavoastra. Prin urmare, afisati numarul de telefon intr-un loc clar si evident. Oferiti mai multe moduri prin care oamenii sa va poata contacta avand in vedere ca site-ul este un loc deschis zi si noapte. Statisticile arata ca utilizatorii sunt obisnuiti sa caute numarul de contact de e site in partea de jos (footer), in dreapta.


Previous GPS dedicat versus navigatie pe smartphone
Next Huse de calitate pentru Samsung Galaxy J4 Plus