Cateva cuvinte despre noi


site-uri web utile

Am dezbatut fel si fel de subiecte pe blog dar niciodata nu am vorbit despre viata mea si despre cine este in spatele blogului. In spatele acestui blog sunt doi autori tineri, acestia fiind Valentin si eu (Ionut-Cosmin), despre Valentin probabil stiti mai multe dar despre mine mai putine, asa ca m-am hotarat sa ma prezint si eu.

Sunt tanar blogger si freelancer, am 19 ani merg si pe 20 in februarie 2015, imi place sa lucrez cu blogurile si sa le editez. Scriu foarte des aici pe blogul lui Valentin acesta fiindu-mi prieten de peste 12 ani si in acelasi timp fosti colegi de clasa in liceu. Am pornit amandoi la drum cu bloggurile la varsta de 14 ani, am inceput de jos si am vrut sa facem multe proiecte impreuna dar am facut putine dar bune.

Am colaborat cu Valentin in multe si chiar m-a ajutat si eu ajutandul la randul meu. Articolele ce le publica si el si eu fiind 100% originale scrise de noi deoarece am invatat ca in online daca nu esti original nu ai nimic de castigat. Spre exemplu cautam intr-o zi pe internet cate ceva pentru a imbunatati blogul in ceea ce inseamna SEO si chiar am gasit multe chestii dar mereu cand intram dadeam de un site ce se ocupa cu dame de companie. La urma urmei am intrat pe site-ul acela deoarece nu aveam cum sa il ocolesc si chiar am ramas placut surprins in materie de design deoarece arata foarte bine in materie de design iar utilizatorii puteau naviga usor pe acesta.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Balansoare pentru copii
Next Inchide si tu o terasa sau un balcon