Cautand solutia potrivita pentru acoperisul casei tale


blogging

Cu siguranta cautarea si identificarea celor mai bune solutii de acoperisuri nu sunt lucruri cu care sa te pripesti. Specialistii recomanda acoperisuri de tabla metalica dar aceasta nu este o noutate. De altfel, acoperisurile facute din tigla sau tabla au devenit un soi de trend datorita rezistentei in timp si intretinerii reduse.

Fiecare proiect in parte poate constitui o provocare atat pentru cei care urmeaza sa locuiasca sub acoperisul respectiv, cat si pentru echipa de montatori si designeri. De exemplu, sunt clienti care doresc o forma personalizata pentru acoperis. Acestia pot opta pentru acoperis in patru ape cu forma regulata si acces la pod. Pentru echipa Civeflor, lucrarile pentru realizarea unui astfel de acoperis sau in general, de acoperisuri compuse, nu sunt dificile, deoarece dispunem de o vasta experienta in acest domeniu.

Pe parcursul anilor, am executat lucrari de montaj a panourilor de acoperis, atat pentru servicii solicitate de persoane fizice, cat si de persoane juridice. Ne laudam, de pilda, cu finalizarea proiectului realizat la Complexul Rezidential din Militari (Bucuresti), in cadrul caruia am asigurat consultanta, furnizarea de produse inalt calitative, precum si transportul acestora, alaturi de un montaj de exceptie pentru acoperisurile blocurilor din arealul respectiv.

Cu o estetica deosebita, modulele de tigla disponibile in oferta noastra, includ modele clasice sau imbunatatite cu compusi pentru o mai mare rezistenta la factorii meteo agresivi. Aspectul final al acoperisului este foarte important, asa ca ganditi-va din timp ce alegeti: profile pe nuante lucioase, sau de tip mat.


Previous Respectati minimele masuri de intretinere pentru o buna functionare a aerului conditionat
Next Cum indepartezi gelurile de unghii de acasa