Cazare in Brasov la preturi atractive


blogging

Indiferent de sezon, Brasovul este una dintre cele mai vizitate zone ale tarii, intrucat turistii isi doresc fie sa se adaposteasca de arsita verii, fie sa aiba parte de un cadru natural magic pe durata iernii. Atat in oras, cat si in localitatile limitrofe sunt disponibile suficiente locuri de cazare pentru toate gusturile si buzunarele. In schimb, majoritatea persoanelor isi doresc cazare ieftina in Brasov, chiar daca acest aspect implica mai putin confort si conditii inferioare.

Preturi bune

Insa, cu ajutorul e-stabil si al regimului hotelier, sunt disponibile numeroase locuri de cazare la preturi foarte bune, mult mai mici ca cele practicate de agentii hotelieri. Astfel, oricine se poate caza in conditii mai bune, dar si la preturi mai mici. De exemplu, pentru o camera de hotel de 3 stele, in apropiere de Piata Sfatului, se plateste cel putin 200 de lei, pe cand, cu ajutorul regimului hotelier, pentru aceeasi suma se poate alege un apartament cu 2 camere, in care sa se poata caza 4 persoane. In acest caz, tariful se imparte si devine mult mai mic.

Conditii pentru toata lumea

Apartamentele, garsonierele, casele si cabanele ce se pot inchiria prin acest sistem sunt pentru toate gusturile, astfel ca cei care prefera luxul, vor plati mai mult, insa cu pana la 40% mai putin ca la hotel, in timp ce oaspetii care isi doresc confort si cateva dotari esentiale precum aer conditionat, televizor led sau internet, vor plati mai putin. Exista insa si oaspeti care se pot lipsi de toate acestea si se multumesc cu o garsoniera mobilata, dar fara eletronice, acestea fiind foarte accesibile si ideale pentru cei care cauta cazare ieftina in Brasov.

Oportunitatile sunt nelimitate in aceasta zona, astfel ca oricine isi poate planui vacanta ideala pe care sa o petreaca alaturi de cei dragi intr-un decor cu adevarat special.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Beneficiile aduse de extinderea companiei Arabesque
Next Motive pentru care ne putem simti obositi intreaga zi