Ce este un aparat dejantat?


Un aparat dejantat sau o masina dejantat este o masinarie utilizata cu precadere in service-uri sau vulcanizari. Functia acesteia este de a monta si demonta anvelopele de pe jante.

Elevatoare Auto comecializeaza aparate dejantat de cea mai buna calitate. Acestea reprezinta cea mai buna solutie pentru camioane, autocare, utilaje agricole, autoutilitare, dar si autoturisme mici.

Preturile pentru o astfel de masinarie difera in functie de tipurile si dimensiunile acestora. Acestea pot fi pentru jantat, dejantat sau mixte, pot fi fixe sau reglabile pe dimensiulile rotilor si pot fi actionate manual sau printr-un joystick de la distanta.

Avantajul principal pe care il ofera aparatul dejantat atat administratorilor service-urilor si vulcanizarilor si angajatilor cat si clientilor este economia de timp. O dejantare manuala poate provoca foarte mari batai de cap si necesita un efort sporit din partea angajatilor . Utilizarea unui aparat dejantat, reduce riscurile neplacerilor aparute in urma proastei manipulari manuale, respectiv aparatul actioneaza cu maxima precizie si nu exista posibilitatea ca acesta sa deterioreze jantele.

Bratul central al dispozitivului poate fi rabatabil mergand pe un sistem pneumatic identic modalitatii in care este reglat si capul de montaj, sau  actionat de un sistem electro-hidraulic. O caracteristica comuna a acestor aparate dejantare este faptul ca toate dispun de sistem de gheare automat.

Aparatele dejantat sunt dotate cu motoare foarte puternice cu o putere cuprinsa intre 1,1 Kw si 3Kw, acestea avand  nevoie de o alimentare de 380V, special folosita in cazul masinilor de asemenea calibru, lucru ce garanteaza randament maxim.  Nivelul decibelilor este sub 70 adica asemanator cu zogmotul produs de cei ce isi desfasoara activitatea intr-un birou. O parte din aparatele compercializate dispun de accesorii pentru vulcanizare, manometru si levier.

Previous Audit financiar al unei organizatii de la Contello.ro
Next Laptele Topfer direct la tine acasa