Ce îți aduce în plus o gamă de jucarii sexuale? Află totul de aici


jucarii sexuale

Cu cât societatea devine mai receptivă la discuțiile legate de sex și plăcere, jucăriile sexuale își fac tot mai mult loc în dormitoarele celor mai curajoși. Până nu demult subiectele despre vibratoare sau Dildo era tabu, acum lucrurile stau ceva mai diferit. Acum jucarii sexuale, vibratoare sau Dildo se găsesc pe internet, sex shop online și nu mai reprezintă ceva rușinos.

Vibratoarele au luat forme din ce în ce mai deosebite și pot fi considerate adevărate opere de artă. Dacă tot au devenit atât de importante în viața oamenilor care se află într-o relație, dar și în viața celor ce sunt singuri, jucariile sexuale trebuie să apară și în viața ta. Iată 5 motive pentru care ele sunt atât de dorite și de importante.

Atunci când vine vorba despre introducerea unui vibrator în relația ta de cuplu, Nu mulți bărbați sunt de acord cu introducerea vibratorului în viața erotică, însă dacă partenerul tău nu este deranjat de acest lucru, vă puteți condimenta actele sexuale cu o astfel de jucărie. Nu trebuie decât să învățați cum se folosește un vibrator în cuplu. Introdu vibratorul în joc încă de la preludiu. Vibrațiile lui vă pot stimula zonele erogene și astfel vă veți excita. Fă ca lucrurile să decurgă natural, lăsați prejudecățile și fiți cât mai naturali . De asemenea, îți poți începe noaptea îmbrăcată într-o lenjerie sexy

Comunicarea îmbunătățită cu ajutorul unor jucarii sexuale

Atunci când intri cu partenerul pe site-ul unui sex shop trebuie să discutați despre ce vă interesează pe fiecare și de ce. Poate că stând în pat, la o simplă discuție aceasta acolo se va sfârșii. În fața produselor dintr-un sexshop lucrurile au toate șansele să prindă contur.

Jucăriile sexuale vă vor ajuta să scăpați de inhibiții.

Bărbații sunt preocupați de capacitatea lor de a face o femeie să obțină orgasmul, la fel cum femeile sunt preocupate să obțină orgasmul în timpul sexului. Din acest motiv, folosirea unor vibratoare smart va crește nivelul de încredere pentru ambii parteneri.

Apropiați-vă mai mult din punct de vedere intim.

Din moment ce începi să folosești primul vibrator în cuplu, apar și primele fantezii sexuale discutate deschis, așadar viața sexuală este explorată intens. Cu cât vă cunoașteți mai bine preferințele în materie de se, cu atât mai bune vor fi partidele sexuale.

Jucariile sexuale reprezintă legătura cu alte…lucruri.

Fără îndoială, cu toții avem fantezii sexuale. Folosind jucarii sexuale veți fi cu un pas înainte spre îndeplinirea tuturor acelor fantezii. Odată ce mintea voastră se deschide către plăcerea oferită de diverse obiecte sexuale, veți observa că amândoi veți deveni mult mai deschiși, iar relația voastră va fi mult mai sudată.

Jucăriile sexuale înseamnă sex mai bun.

Indiferent că tu și partenerul tău folosiți jucarii sexuale pentru cupluri sau vibratoare ce pot fi utilizate independent, viața voastră sexuală nu poate decât să beneficieze de pe urma acestora. O viață sexuală activă înseamnă mai multă fericire. Pentru a vă achiziționa jucarii sexuale sau vibratoare, vă recomandăm sex shopul online LoveBuz.ro. Calitatea și plăcerea sunt caracteristicile unor astfel de jucării


Previous Cum alegem chiuveta de bucatarie Blanco
Next Idei de Cadouri Speciale pentru Bebelusi