Ce magazine participa la Black Friday 2018?


Daca vreti ca anul acesta sa faceti cateva cumparaturi cu discount de Black Friday printre primele lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti este care sunt magazinele care participa la aceasta sarbatoare a preturilor.

Daca la inceput Black Friday a fost un fenomen care interesa pe putini romani, anul acesta foarte multe persoane stiu deja cum functioneaza sistemul, asteapta cu nerabdare ziua cea mare, iar multi dintre ei chiar si-au facut o lista cu produsele “de cumparat de Black Friday”.

Dar dupa cum am spus la inceput, este esential a cunoasteti care sunt magazinele participante la Black Friday 2016. Iata cum s-au intamplat lucrurile anul trecut. Inainte cu putin timp (cateva saptamani) de Black Friday, magazinele si-au anuntat disponibilitatea si intentia de a organiza Black Friday si de a oferi reduceri substantiale pentru produsele pe care le comercializeaza. Altex, emag.ro, evomag.ro, azerty.ro, elefant.ro si marketonline.ro au fost printre primele magazine care si-au anuntat prezenta in peisajul reducerilor de Black Friday.

Anul acesta ne asteptam sa se intample la fel si anume, inainte cu ceva timp magazinele sa se inscrie oficial pentru Black Friday.

Unde pot vedea magazinele inscrise pentru Black Friday?

Intrati pe www.it-review.ro si aici veti gasi o lista cu magazinele participante la Black Friday. Oricum pentru Black Friday 2018, la sfarsitul lunii octombrie sau la inceputul lunii noiembrie va aparea lista oficiala cu magazinele participante. Lista va fi preluata de media care o va face publica si cunoscuta cat mai multor romani.

De ce este bine sa stiu care sunt magazinele ce participa la Black Friday?

In acest mod veti putea gasi rapid reducerile de care sunteti interesat. Sa ne imaginam ca vreti sa cumparati un televizor de Black Friday. Ce faceti? Intrati in ziua anuntata pe google.ro si probabil tastati “televizor ieftin black friday” sau “tv de black friday” sau “magazine black friday” sau “magazine televizoare black friday”. Si in cele din urma veti da peste magazinele care au televizoare la reducere de Black Friday. Ideea este ca in acest mod veti pierde timp si exista riscul ca pana ajungeti dumneavoastra pe site-ul respectiv, promotia pentru un televizor bun pe care vi l-ati fi dorit si dumneavoastra sa fi expirat.

Dar cum puteti fi mai eficient? Intrati pe www.it-review.ro sau informati-va dinainte ca sunt magazinele participante la Black Friday. In ziua respectiva intrati direct pe site-urile respective si gasiti rapid televizorul pe care vi-l doriti. Iata deci o cale mai simpla si mai sigura.


Previous Vrei să crești în Google? Cumpără advertoriale SEO!
Next Sfaturi in alegerea firmei de rent a car in Oradea