Chestionare auto online de completat inainte de examenul pentru permisul auto


Chestionare auto online de completat inainte de examenul pentru permisul auto

Pregatirea pentru examenul de obtinere a permisului de conducere este la fel de importanta ca cea pentru orice examen sustinut la finalizarea cursurilor de invatamant. Complectarea unui numar cat mai mare de chestionare auto este cea mai usoara cale de a invata pentru trecerea fara emotii a examneului teoretic, dar pregatirea pentru examenul practic nu trebuie sa se opreasca decat in momentul in care viitorul candidat se simte stapan pe abilitatile sale de a conduce o masina pe drumurile publice, chiar daca cursurile scolii de soferi prevad, conform legii, un numar minim de 30 de ore.

Daca trecerea probei practice tine numai de priceperea si talentul fiecarui candidat de a se descurca in trafic la volanul masinii, in cazul probei teoretice, invatarea semnelor si indicatoarelor rutiere dar si a legislatiei privind circulatia pe drumurile publice este obligatorie.

Cum se poate pregati un viitor candidat pentru permisul de conducere in vederea sustinerii examenului teoretic din confortul caminului propriu

Un studiu efectuat pe proaspat detinatori de permis de conducere, arata ca peste 85% dintre acestia s-au pregatit pentru examenul teoretic complectand chestionare auto DRPCIV online pe site-uri de genul www.i-drpciv.ro. Acestia sustin ca similaritatile gasite atat la setul de chestionare auto online cat si la cele oficiale din timpul examneului, i-a ajutat sa depaseasca mai usor doza de stres existenta la orice examen si sa complecteze intr-un timp foarte scurt setul de intrebari.

Chestionare auto online de completat inainte de examenul pentru permisul auto

Chiar daca exista si site-uri care ofera solutii alternative de pregatire pentru examenul teoretic de obtinere a permisului de conducere, nu sunt nici pe depate atat de eficiente ca cele ce vin cu chestionare auto DRPCIV deoarece chestinoarele puse la dispozitie de acestea au greseli si induc in eroare aspirantii la permisul de conducere.

Recomandarea unanima este apelarea la serviciile site-urilor care vin in ajutorul celor interesati cu chestionare DRPCIV.

Ce inseamna DRPCIV si ce legatura are cu chestionarele dupa care se sustin examenele de obtinere a permisiului de conducere

DRPCIV este abrevierea de la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor si este autoritatea oficiala desemnata prin intermediul careia se poate obtine permis de conducere in Romania.

Setul de chestionare auto dupa care se sustin examenele teoretice de obtinere a permiselor de conducere sunt gandite si concepute de specialisti in circulatie rutiera, astfel incat sa reflecte intocmai prevederile legale.

Deasemenea, chestionarele sunt modificate ori de cate ori apar noutati in codul de circulatie rutiera (cuantumul amenzilor, perioadele pentru care se retine permisul in functie de abaterile savarsite, etc) pentru a se exclude posibilitatea ca un candidat sa nu poata trece examenul datorita unr erori.

 


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Samsung Galaxy S9 cel mai rapid smartphone
Next Site-ul web, un impuls al bunăstării