Clinica doctorului Gad Renert, locul ideal pentru marirea buzelor!


blogging

Din ce in ce mai multe fete sunt nevoite sa recurga la operatia de marire buze. Bunicutele noastre, care adeseori ne trag de urechi si ne spun ca „pe vremea lor” nu aparuse „moda asta” ca femeile „sa se bage sub cutit pentru orice fleac” uita ca ele se hraneau mai sanatos, mai bio, si ca pe atunci viata era mai putin stresanta. Blestematul de stress ne face sa ne ingrasam inainte de vreme, sa ne apara pungi sub ochi, sa ni se lase sanii si sa ni se subtieze buzele. Si, ca si cum asta nu ar fi de ajuns, grasimea si acidul hialuronic (aceasta polizaharida se gaseste in spatiile dintre celulele tesuturilor la absolut toate organismele vii) din buze nici macar nu se „topesc” in mod egal. Tot asa cum unele femei au sani asimetrici, altele au buze asimetrice! Si mai trebuie sa-si suporte imaginea ori de cate ori se uita intr-o oglinda, chiar si atunci cand schimba o rochie sau se spala pe dinti! Eh, uite cum agitatul secol XXI ne obliga pe toate sa apelam, cel putin odata in viata, la un chirurg estetician. Oare cum o sa fie in secolul XXII? Uffffff, mai bine sa nu ne mai gandim.

Sa ne bine intelegem: nicio fata cat de cat normala nu-si doreste un bot care acopera jumatate de fata, cum au diverse pitzipoance care isi posteaza pe Facebook selfie-uri in care li se vad buzele supradimensionate, al caror aspect nenatural este accentuat de un ruj „mai mult decat roz”! Cele care isi inchipuie ca vor atrage mai usor atentia baietilor etaland asemenea „accesorii” (din cauza carora arata ca niste extraterestri) se insala si se mint singure. De fapt, astfel de pitzi care isi tortureaza buzele pentru a fi mai „frumi” traiesc intr-o realitate paralela… Dar, ce sa-i faci, discernamantul e o marfa rara, care nu se poate cumpara nici de la piata, nici de la supermarket!
Din fericire, exista si chirurgi esteticieni care stiu cum sa-si sfatuiasca pacientele, pentru a le feri de astfel de alegeri proaste. Un medic cu experienta, care tine la prestigiul lui, va sti intotdeauna cum sa-i spuna unei paciente unde trebuie sa se opreasca si care este procedura de marire a buzelor cea mai potrivita in cazul ei.

Cea mai buna dovada in acest sens sunt buzele verisoarei mele Andreea, care a apelat la ajutorul unui chirurg estetician care s-a ocupat, pe parcursul a peste un deceniu de activitate (si) de multe vedete de televiziune: doctorul Gad Renert. Un om interesant, care stie meserie si are discernamant si care a stiut sa gaseasca metoda cea mai potrivita pentru a corecta asimetria buzelor Andreei. O afurisita de asimetrie care s-a accentuat dupa ce verisoara mea a nascut, si care a avut un efect absolut devastator asupra psihicului ei. Din fericire pentru verisoara mea, o prietena de-a ei i-a dat un business card pe care scria: „Doctor Gad Renert, Centru de estetica medicala, strada Herastrau nr1, programari la tel. 0731 030 000”. Acum ca i-a invatat datele de contact pe dinafara, Andreea mi-a pasat mie cartea de vizita a doctorului Renert. Nu de alta, dar nenorocirea asta cu buzele care devin din ce in ce mai asimetrice in timp se pare ca e o trasatura (deloc placuta) de familie.


Previous Cea mai eficientă metodă pentru a-ți încălzi locuința
Next Sporturi de iarna pentru copii