Clinica minune care m-a ajutat sa imi recuperez mana dreapta


blogging

Viata te pune in fata unor situatii neprevazute. Esti tanar, esti intreg, sanatos tun si te trezesti intr-o clipa fara doua-trei degete de la mana dreapta. In afara de dureri, mai ales la schimbarile meteo, ai dificultati la prinderea obiectelor si autoservire, dar si inconfort psihic ca nu mai esti intreg, iar oamenii rai iti spun deja ”Ciungul”, desi fiecaruia i se poate intampla o astfel de nenorocire.
Cele doua degete ale mele au fost retezate de catre un circular. A fost suficienta o clipa de neatentie, cand partenerul meu de masa a inpins violent busteanul, m-am dezechilibrat si mi-am scapat mana in discul ascutit. De durere, la vederea sangelui care tasnea, am lesinat. M-am trezit la spital, bandajat, cu perfuzii si neputand sa imi misc mana dreapta. De regula, mult timp handicapul fizic este dublat de cel psihic.
Te crezi marginalizat, consideri ca nu mai esti bun de nimic si nimic bun nu te mai asteapta. Daca nu ti se ofera ingrijirea si consilierea potrivita cazi in depresie.
Eu am fost un caz fericit fiindca la iesirea din spital, m-am internat la centru de recuperare medicala Bucuresti si m-am recuperat 100%. Nu, nu am sa exagerez sa va spun ca mi-au crescut cele doua degete la loc, dar:
-am fost ajutat sa inving durerile prin ozonoterapie
-mi-au aratat cum sa folosesc cele trei degete ca si cum ar fi cinci
-mi-au redat prin consiliere si prin modul in care am fost tratat increderea in mine.

Cum am reusit sa ies de la Clinica Oxxygene.ro un om optimist, gata sa mearga din nou la serviciu sa spuna glume si sa zambeasca? Datorita clinicii ultraperformante, cu 10 de experienta si cu personal dedicat pacientilor.
La internare, am fost dus intr-un salon cu doua paturi, climatizare si plasma si mi s-a spus ca sunt monitorizat 24 din 24 de ore.
Medicul curant mi-a stabilit tratamentul personalizat care a constat in: ozonoterapie de cate ori aveam dureri, terapia cu laser pentru recuperarea mainii drepte si multe ore de gimnastica medicala cu aparate si echipamente performante care m-au ajutat sa am o mobilitate mai buna a picioarelor si sa mai dau jos din kilogramele in plus.
M-am simtit minunat acolo, mai ales ca in spital linistea era deplina. Ni s-a comunicat politica spitalului de la inceput: nu se admit pacienti cu boli contagioase si cu afectiuni psihice. Mi-am facut multi prieteni aici si am disputat cu ei despre problemele lor. Erau internati si pacienti cu proteze metalice la solduri si cu grave probleme de mobilitate, oameni care au stat mult timp in coma si dupa ce si-au revenit doreau recuperare sa isi reia viata de acolo de unde fusese tulburata.
Conditia lor fizica si psihica se imbunatatea de la o zi la alta. Ei raspundeau iubirii si profesionalismului cu care au fost ingrijiti.
Clinica de cinci stele m-a castigat prin urmatoarele puncte tari:
-conditiile din saloane si mancarea. In camere se face curatenie din doua in doua zile, lenjeriile se schimba de doua ori pe saptamana
-monitorizarea permananenta a pacientilor
-terapiile variate si eficiente
-aparatura si echipamnetele de gimnastica medicala moderne si performante.


Previous Raft metalic pentru depozitul de metraje
Next Fotografiile erotice si influenta lor