Clinica Yiara rezolva problema porilor dilatati


Una dintre cele mai cunoscute clinici de dermatologie estetica, Clinica Yiara, ofera cele mai noi si mai eficiente tratamente faciale si corporale destinate oricarei persoane, indiferent de varasta si sex.

Unul dintre cele mai solicitate tratamente la clinica este un tratament pori dilatati care se realizeaza cu ajutorul laserului Harmony XL Pro. Porii dilatati apar fie odata cu varsta, atunci cand pielea isi pierde elasticitatea si incep sa devina vizibili, fie sunt rezultatul unui ten gras deoarece porii sunt infundati si largiti de secretia in exces de sebum.

Harmony XL PRO e o platforma laser cu 7 capete de tratament, fiind un echipament medical aprobat FDA (Food and Drug Administration) utilizat doar de personalul specializat. Pori dilatati tratament consta in folosirea a doua dintre cele 7 capete ale platformei: Erbium Yag – laser minim invaziv si Clear Lift – fotorejuvenare noninvaziva. In urma tratamentului, porii se micsoreaza in dimensiuni si pot chiar disparea.

Pe langa tratament pori dilatati, Clinica Yiara ofera o varietate de tratamente pentru o serie de probleme estetice: riduri, cearcane, lipsa volumului facial, acnee si cicatrici postacnee, epilare definitiva, transpiratie, celulita si vergeturi. Pentru a trata eficient aceste probleme, clinica este dotata cu o serie de tehnologii de ultima generatie: Harmony XL PRO, Accent Prime, Velashape, Criolipoliza, Laser Elysion, Intraceuticals, Hydrafacial si IPL. De asemenea, echipa Yiara este alcatuita din medici cu experienta si personal specializat pentru a oferi cele mai bune tratamente. Fiecare pacient care se prezinta cu una dintre problemele de mai sus este consultat de medicul specialist, iar tratamentul este unul personalizat, fiind stabilit in functie de nevoile sale.

Persoanele care isi doresc sa scape de complexe si sa isi rezolve problemele de ordin estetic pot accesa site-ul www.yiara.ro, iar programarile le pot face la numarul de telefon 0723718171 sau direct la clinica la adresa Otopeni DN1, Str. Calea Bucurestilor nr. 82.


Previous Condiţiile libertăţii
Next 5 flori de nuntă ieftine care sunt la fel de frumoase ca florile scumpe