Cred ca m-am indragostit..


love

E sentimentul acela de fluturi un stomac,  cand o persoana iti este foarte draga si ti-ai dori sa fie ceva mai mult decat o relatie de prietenie. Pe ea am cunoscuto acum mai bine de un an prin prieteni comuni, stateam cu totii in pauza la tigara, si acum imi aduc aminte cum am vorbit prima oara direct cu ea, totul a inceput cand ea a ras de la o gluma de-a mea.

De un an o vad aproape in fiecare zi, vorbim in fiecare zi. Cu timpul ne-am apropiat extrem de mult si putem vorbi despre orice.

Avem grija unul de altul si ne ajutam la nevoie.  Este foarte greu sa treci prin asa ceva, sa fii atat de apropiat de o fata, sa o pupi amical in fiecare zi si sa ii admiri buzele perfecte dorind sa le saruti dar lovindu-te de un zid, zid numit prietenie.

Imi este frica sa ii spun ceea ce simt, ca as vrea sa avem o relatie. “Nu as putea fi cu ea nici daca sperma mea ar vindeca cancerul” – zicea un prieten si bine zicea. Ea este genul de fata culta, isteata, cuminte pe cand eu sunt foarte energic, uneori prea glumet si prea rebel, ma gadesc doar la mine nu si la cei din jur ca uneori as putea sa ii ranesc prin ceea ce spun. Sunt tipul pe care il poti numi oaia neagra, din clasa, din familie,  de unde vrei tu. 

Nu m-am confruntat cu asa ceva niciodata, ma inspaimanta sentimentul ca ea nu ar avea nici cel mai mic sentiment pentru mine si prietenia noastra frumoasa nu ar mai putea fi ca inainte.  Uneori adorm cu gandul la ea, o visez alaturi de mine. In fiecare zi incerc sa abordez discutia asta, despre noi doi insa teama este foarte mare. Teama ca m-ar respinge.

E greu…


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Pana si controlorii RATB au Android
Next Facebook suge