Cu becuri si led-uri auto Gotek.ro cu siguranta nu veti da gres!


Foarte multi dintre noi nu acordam suficienta atentie sistemului de iluminat al autoturismelor si adesea putem intampina tot felul de probleme care ne pot lasa fara certificatul de inmatriculare si nu numai. Farurile unei masini sunt extrem de importante pentru siguranta circulatiei, in special dupa lasarea serii si mai ales in lunile de toamna, iarna, primavara, atunci cand ziua este mai scurta iar lumina naturala poate fi mai slaba in intesitate. Recent mi-am achizitionat o masina second hand dintr-un parc auto, fiind adusa din strainatate. In momentul in care am vazut masina, am stiut ca pe aceasta urmeaza sa o cumpar, deoarece se prezenta absolut impecabil, avand bineinteles si un pret ceva mai mare comparativ cu restul modelelor similare de pe piata.

Cel mai mult, trebuie sa recunosc, am fost atras de masina respectiva datorita aspectului, fiind revopsita cu putin timp inainte de a fi vanduta. Dispunea de o mutime de dotari, inclusiv faruri modificate special pe comanda, care aratau mai mult decat exceptional, insa aveam ceva dubii in ceea ce priveste inmatricularea deoarece R.A.R.-ul nu imi va da un raspuns pozitiv, dar am, zis totusi sa imi incerc norocul, si exact asa s-a intamplat. Am fost respins. Vechile faruri au venit dotate cu LED si doream sa pastrez aceasta idee, insa astfel incat sa fie masina in completa legalitate,asa ca am fost nevoit sa le inlocuiesc cu altele care sa fie conforme cu specificatiile date de producator.

Din pacate, pe langa becuri in sine, am fost nevoit sa caut si alte faruri deoarece cele vechi modificate, nu permitea atasarea unor becuri normle. Zis si facut, am achizitionat farurile din dezmembrari astfel incat sa economisesc bani, iar becuri am achizitionat de pe site-ul celor de la Gotek.ro, un magazin online unde sunt comercializate becuri cu led de cea mai buna calitate si la preturi accesibile. Cu aceste becuri si led-uri auto Gotek.ro, cu siguranta nu veti avea cum sa dati gres, fiind de provenienta de la producatori renumiti in aceasta indutrie, fiind de asemenea disponibila o gama extrem de variata de diferite tipuri de becuri.

Acestea pot fi:

 Leduri pentru faruri

 Leduri pentru interior DRL semnalizare si stopuri

 Banda LED

 Leduri proiectoare de ceata

 Lampi LED numar

 Angel Eyes LED Personal am ales sa imi echipez masina in totalitate cu becuri led, atat pe fata cu faruri, pozitii, proiectoare si semnalizari, cat si pe spate cu pozitii, stop-uri, semnalizari si marsalier, dar si la interior. Acestea sunt si mult mai eficiente decat becurile clasice, si din punctul meu de vedere arata intr-un mare fel in special pe timp de noapte. De asemnea, becurile de tip led au si o durata de viata considerabil mai mare fata de cele clasice, cateva zeci de mii de ore, comparativ cu doar cateva mii de ore. In plus si consumul de energie electrica este mult mai scazut, astfel ca alternatorul nu va mai fi la fel de solicitat in timpul sofatului.

Sunt extrem de multumit de tot ceea ce am comandat de pe site-ul Gotek.ro, asa cum am fost de fiecare data, deoarece nu sunt la prima comanda pentru aceste tipuri de becuri, si nu am intampinat niciodata nici un fel de problema. Trebuie sa mentionez si faptul ca daca veti achizitiona de pe Gotek.ro, aici va sunt puse la dispozitie si adaptori sau anulatori de eroare, deoarece exista posibilitatea sa existe o incompatibilitate cat si posibilitatea ca datorita inlocuirii becurilor clasice, din calculatorul masinii sa existe o eroare. Din fericire pentru mine am reusit sa trec de inspectia celor de la R.A.R. fara nici un fel de problema, iar apoi am putut sa trec linistit la inmatricularea masinii.

Atunci cand ati luat decizia de a investiti in sistemul de iluminat al autoturismului, trebuie sa luati in calcul numai variantele care sunt conform legii, adica sisteme de iluminat omologate si acceptate de catre producatorul modelului marcii de autoturism pe care o detineti. Chiar daca pretul este ceva mai ridicat in cazul acestora, un sistem omologat va va asigura atat dumneavoastra cat si altor participanti ai traficului toata siguranta necesara si in plus, veti fi feriti de sanctiuni, care nu sunt tocmai cele mai blande. Alegeti astfel produsele Gotek.ro si cu siguranta veti lua cea mai buna decizie din toate punctele de vedere.


Previous Particularitati ale transportului maritim
Next Bucatarii pe orice dimensiune