Cum aleg mobila pentru un apartament de mici dimensiuni


blogging

Cu totii ne dorim locuinte mari si spatioase, insa nu toata lumea se bucura de acest lucru. O multime de persoane au apartamente mici pe care incearca sa le mobileze in asa fel incat sa fie utile si sa para mai spatioase.
In amenajarea unui apartament mic, cel mai important e modul in care alegi mobila. Poti alege mobila online sau mobila pe care sa o cumperi direct din magazine. Eu prefer mobila online, deoarece am mult mai multe optiuni. Sunt o multime de site-uri care comercializeaza mobila online. Site-ul meu preferat e mobshop.ro. Aici gasesc intotdeauna ceea ce am nevoie. Aici gasesc mobila pentru toata casa.

Apartamentul meu nu este foarte mare, fapt pentru care am invatat in timp sa mi-l mobilez in asa fel incat sa para mult mai spatios decat e si sa am spatiu pentru toate lucrurile.

Recunosc faptul ca nu am schimbat totul deodata, ci in timp.
In cele ce urmeaza vreau sa-ti dau cateva sfaturi care ti-ar putea fi de folos:
• Cumpara mese si scaune pliabile
Daca ai o bucatarie mica si ai nevoie de mai mult spatiu cand gatesti, foloseste o masa pliabila. Aceasta poate fi stransa cand nu ai nevoie de ea si intinsa atunci cand familia se aduna in bucatarie pentru a lua masa. Tot o masa pliabila poate fi folosita si in sufragerie, daca obisnuiesti sa-ti primesti musafirii la cina in sufragerie. Scaunele pot fi tot pliabile. Decat sa te incurci toata ziua in ele, mai bine le strangi si le desfaci atunci cand ai nevoie.

• Cumpara-ti un pat cu spatiu de depozitare sub saltea
Daca vrei sa ai mai mult loc de depozitare in locuinta ta, o buna idee ar fi sa folosesti un pat care sa-ti permita sa depozitezi diverse lucruri sub saltea. Astfel de paturi sunt din ce in ce mai intalnite, deoarece o multime de persoane vor sa se bucure de spatiul respectiv.

• Foloseste dulapuri suspedate in bucatarie
Intr-un apartament mic, bucataria este intotdeauna mica. Chiar daca e mica, tu ai nevoie cu siguranta de mult spatiu. Alege sa montezi pe pereti dulapuri de bucatarie. Te vei bucura de mai mult spatiu de depozitare si totul va fi mult mai util si comod pentru tine.

• Foloseste piese de mobilier multifunctionale
O idee buna ar fi sa alegi piese de mobilier multifunctionale. Acestea te vor ajuta sa economisesti o multime de spatii.

Daca esti in cautarea unor piese de mobilier inedite, intra pe mobshop.ro. Aici vei gasi o multime de produse extrem de utile, dar poti si comanda mobila exact pe gustul tau, fara a fi nevoit/a sa alegi ce este in stoc.
Tu ce idei ai pentru a mobila un apartament mic?


Previous Cum sa prelungiti “viata” cartuselor de imprimanta
Next Verighete si nunti celebre… din trecut si din prezent